CJ Cluj face afaceri cu rotaryenii de la Grandemar

306

DRUMURI SI PODURI JUDETENE CLUJ SA, companie de stat aflată în subordinea CJ Cluj, a încheiat un contract cu firma Grandemar pentru ”achizitie agregate de cariera si balastiera si transport la depozitele statiilor de asfaltare (Statie Bontida, localitatea Bontida – DN1C jud.Cluj, respectiv Statie Gilau, localitatea Gilau, strada Statiilor nr.1 jud.Cluj sau la punctele de lucru ale autoritatii contractante de pe raza municipiului Cluj-Napoca.- Cantitatea minima ce se va livra/contract subsecvent: 3.000 tone- Cantitatea maxima ce se va livra/contract subsecvent: 12.000 tone- Valoarea minima a unui contract subsecvent: 90.000 lei- Valoarea maxima a unui contract subsecvent: 360.000 lei”.

La licitație a participat doar această firmă și dacă valoarea inițială a contractului fusese calculată la suma de 4.800.000 de lei, contractul a fost încheiat pentru suma de 4.936.000 de lei, fără TVA.

Directorul companiei Grandemar este Carmen Ionescu, membru al clubului Rotary Cetățuie. De la această societate clujeană, cei de la Bechtel au cumpărat piatră de circa 10 milioane de euro. De asemenea, din exploatările celor de la Grandemar, se alimentează cu piatră Antrepriza Reparaţii şi Lucrări Cluj, Build Corp Iaşi, Complex Service Zalău, D.G.A.D.P. Zalău, Drum Construct S.R.L., Drumuri Orăsenesti Oradea, R.A.D.P Cluj, Ruttrans, R.A.D.J Cluj, Tirrena Scavi S.p.A Italia, sucursala Cluj, etc. De asemenea, conform unor anchete publicate în Gazeta de Cluj, Grandemar SA a intrat în asociere prin participaţiune, prin manevre dubioase, cu Primăria Poeni pentru exploatarea perimetrului Morlaca, din 2004, anul semnării contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ