Clotilde Armand: „România riscă să intre în faliment”

132

Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu au sărăcit două judeţe, iar dacă proiectul legii salarizării în sectorul bugetar este venit din partea lor, România riscă să intre în faliment. Declaraţiile au fost făcute la RFI de Clotilde Armand, consilier local USR la Primăria Sectorului 1.

Clotilde Armand spune că “legea salarizării este un proiect complex, care nu trebuie făcut doar de dragul audienţei. Trebuie consultaţi experţi în economie şi finanţe. Apropo, ce expertiză au Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu în materie de finanţe? Ambii au sărăcit două judeţe. Dacă acest proiect de lege este venit din partea lor, mi se pare că România riscă să intre în faliment”.

Ea precizează că “legea va avea un impact naţional asupra 1,2 milioane de oameni, fără să-i uităm pe cei din sectorul privat. Vă daţi seama că tot sectorul privat va fi impactat. Nu a fost nici o consultare naţională, asta mi se pare nu numai o aberaţie, dar şi revoltător”.

Clotilde Armand atrage atenţia că “legea salarizării este bazată pe corelaţia cu salariul minim. Salariul minim este prevăzut, între ghilimele, să crească nefundamentat în această lege. Este evident că previziunile PSD nu au sens economic” potrivit rfi.

LĂSAȚI UN MESAJ