Clujean „tratat” de patru ori cu electroşocul, la Jucu, de soţul nepoatei, după care s-a ales şi cu piramida nazală ruptă!

546

Ştefan Bob e un clujean în vârstă de 63 de ani, originar din localitatea clujeană Jucu de Mijloc, unde acesta deţine o casă şi o grădină, situate în proximitatea gospădăriei nepoatei sale, cea care o îngrijeşte totodată şi pe bătrâna lui mamă. Povesteşte, pe coridoarele I.M.L.Cluj, că în urmă cu câteva zile a intrat în garajul comun al familiei, dar a fost electrocutat, apoi snopit în bătaie de către soţul nepoatei, ajungând direct în spital. Ba, mai mult, şi fiica lui, aflată cu el, a încasat o „undă” de electroşoc şi un pumn în gât, de data aceasta chiar de la nepoată. Iar el, ca „bonus de plecare” a mai încasat şi de la fratele agresorului o bâtă de baseball peste picior…

Bărbatul are aplicat la nas un plasture enorm şi vorbeşte cu destulă dificultate, însă e hotărât să facă dezvăluiri complete – chiar dacă soţia, aflată lângă el, îl tot trage de mânecă şi încearcă să-l determine să se oprească. Însă omul, bărbat dintr-o bucată, nu negociază acest aspect şi-şi începe, cu aplomb, relatarea dramaticei întâmplări ce i s-a petrecut: „Deşi locuiesc la Cluj, am o casă la Jucu de Mijloc, o grădină frumoasă de 22 de ari şi peste calea ferată încă o bucată de teren. În  15 aprilie eram acolo, împreună cu fata mea mai mică şi cu prietenul ei. Ne-am dus, pe la 12.30, la casa mamei, unde-s coproprietar şi unde locuieşte acum nepoata mea şi soţul ei, întorşi din Spania de vreo cinci ani.  Au preluat de atunci îngrijirea mamei mele, semi-fraudulos, fără să aibă vreo discuţie prealabilă cu fraţii, dar noi n-am mai făcut tărăboi pe această temă. De asemenea au vândut toate agregatele tatălui: tractor – la care contribuisem şi eu cu bani – remorcă, semănătoare multifuncţională, disc, plug, etc. Plus au făcut şi alte jonglerii cu terenuri, din care noi am ieşit teribil de jumuliţi”. Explică mai departe că în ziua cu pricina a intrat în garajul comun din curte, ca să preia nişte lucruri care-i rămăseseră după ce i-a cedat nepoatei garajul ca să-l demoleze şi să transforme locul în drum de servitute. „Intenţionam să duc lucrurile în spatele curţii, pe terenul meu. Şi, când să terminăm de dus obiectele la mine-n curte m-am trezit faţă-n faţă cu soţul nepoatei, înarmat cu un electroşoc. De patru ori m-a electrocutat, până m-a pus la pământ, după ce pe tot parcursul șederii mele acolo mă tot provocase cu cuvinte urâte. În acest timp nepoata a electrocutat-o pe fiică-mea şi i-a ars pe deasupra şi un pumn în gât. Apoi, tot ei au chemat ambulanţa şi poliţia zicându-le că un bătrân face scandal în curtea lor. În timpul acesta m-am ridicat şi – pentru că se auzea sunetul sirenei – am ieşit în stradă să aştept salvarea. Moment când am încasat şi o lovitură de bâtă de baseball, peste picior, din partea fratelui soţului nepoatei, nu îndeajuns de mascat fiindcă medicii şi asistenţii de pe salvare l-au văzut pe acesta cum încearcă să dispară, cu bâta în mână”. Ştefan Bob a ajuns curând la U.P.U. Cluj-Napoca, unde a fost examinat, fiind convocat pentru a doua zi la Clinica O.R.L., pentru a i se „lucra” la piramida nazală, fracturată. „Şapte zile am stat în spital, până ieri (n.n. – 22 aprilie) şi acum, iată-mă aici, unde am sosit să-mi scot certificat”. Curând, Bob este poftit în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 16  şi 18 zile de îngrijiri medicale. Încheie acesta, înainte să părăsească sediul instituţiei: „Acum mă duc să-mi angajez un avocat, să văd ce cheltuieli am făcut cu drumurile şi tratamentele după care…ce-o să dea legea. O să am răbdare şi o să aştept, ce altceva aş mai putea acum face”?

„Victima, o persoană în vârstă de 63 de ani, a depus plângere arătând că a fost agresat de un bărbat în vârstă de 38 de ani. Pe numele persoanei reclamate s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi, de asemenea, pentru distrugere, pentru că în lupta ce a avut loc între cei doi au fost distruşi o parte din cei 30 de stâlpişori de viţă de vie ce erau depozitaţi acolo de către victimă”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

_________________________________________________________________

Precizare, în virtutea dreptului la replică:

Subsemnatul Sarosi Răzvan, legat de articolul publicat în Gazeta de Cluj, „Clujean „tratat” de patru ori cu electroşocul, la Jucu, de soţul nepoatei, după care s-a ales şi cu piramida nazală ruptă”, din 29 aprilie 2018, în care arată că a fost bătut de nepoată şi de soţul acesteia în vârstă de 38 de ani, fac următoarele precizări:

Eu sunt cel acuzat de către dânsul, dar declar că tot ce-a menţionat dl. Ştefan în publicaţie este o minciună. Nu eu am provocat scandalul respectiv, ba, mai mult, el este cel care l-a provocat! Deţin în acest sens imagini şi poze grăitoare cu distrugerea celor 30 de stâlpi – vezi Doamne, de către mine – dar de fapt distruşi de către el! Plus că m-a atacat cu o rangă de fier-beton, provocându-mi leziuni ce au necesitat două-trei zile de îngrijiri medicale, conform certificatului emis de I.M.L.Cluj. De asemenea, mărturisesc faptul că am făcut şi plângere penală împotriva lui pentru distrugere, pentru lovire şi ameninţare. Precizez totodată faptul că noi am locuit în Spania şi ne-am repatriat după ce am fost chemaţi de mama acestuia, pentru a o îngriji, nu pentru a o moşteni, deci ne-am întors în ţară şi pentru simplul fapt că nevasta mea e nepoata ei şi o iubeşte pe aceasta ca pe o mamă. De aceea am dorit să nuanţez aceste lucruri, pentru a se afla întregul adevăr legat de această chestiune.