Clujenii de la Agressione și Lecom Birotică vând ONRC-ului hârtie de jumătate de milion de lei

180

Firmele clujene Agressione Grup și Lecom Birotică au încheiat cu ONRC un contract în valoare de 695.897,86 de lei, fără TVA. Contractul ”Achizitia de hârtie format A4 si A3 pentru copiator si imprimanta” a fost atribuit firmelor din cluj Napoca în situația în care la licitație s-au înscris cinci societăți.

Anul trecut, firma clujeană Agressione Grup a fost desemnată să furnizeze hărtie pentru Tribunalul București în valoare de paeste jumătate de milion de euro. Potrivit licitației, oferta cea mai scăzută a fost de 634.375 EUR iar cea mai ridicată de 834.713 de EUR.

Alături de Agressione au mai câștigat și firmele DOLEX COM S.R.L din Râmnicu Vâlcea și S.C. DDA BIROTICA OFFICE S.R.L.  din București. Firma Dolex este legată de afacerile senatorului vâlcean Dorel Jucan.

Tot anul trecut, aceeași firmă clujeană a câștigat un contract licitat de Poșta Română pentru cumpărarea de hârtie pentru imprimantă. Atribuirea a avut loc în situația în care Poșta română estimase valoarea contractului la peste jumătate de milion de lei (517.500, fără TVA), iar firma Agressione Grup a ofertat contractul cu mai puțin de jumătate din valoarea estimată, respectiv 214.500 de lei, fără TVA.

Frima Agressione Grup este deținută de Marius și Ioan Stef, iar în anul 2014 firma lor a avut o cifră de afaceri de peste 171 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ