Clujenii se bucură de mini-vacanță, iar polițiștii rămân la datorie

6223

Peste 200 de poliţişti vor acţiona suplimentar faţă de dispozitivul curent pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările organizate pe raza judeţului Cluj să se desfăşoare în condiţii optime.

 

Pentru perioada 1 – 5 iunie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost luate măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări.

Poliţiştii de ordine publică vor acţiona, cu precădere, în zonele în care se organizează slujbe religioase, precum şi alte evenimente care angrenează un număr mare de participanţi, pentru a preîntâmpina faptele antisociale şi a menţine un climat de ordine şi siguranţă publică.

Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale pentru prevenirea accidentelor, precum şi pe arterele cunoscute cu trafic intens în mediul urban. Aceştia vor acționa cu aparate radar, inclusiv cu echipamente de ultimă generație (dispozitiv TruCam).

De asemenea, se vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ