Clujul are aplicație oficială care îți spune în cât timp ajungi cu transportul în comun în diverse locuri din oraș

108

Aplicația CTP Cluj a fost lansată astăzi de Primăria Cluj-Napoca pentru a oferi călătorilor care utilizează transportul în comun informații cu privire la orarul mijloacelor de transport în comun dar și privind timpii de călătorie sau alternativele de transport către diferite locuri din oraș.

Primarul Emil Boc a spus astăzi că a testat aplicația  CTP Cluj care îți dă informații reale privind orarul mijloacelor de transport în comun și traseele de călătorie. Potrivit primarului, oamenii pot vedea și de acasă când sosesc autobuzele în stații și pot avea informații în timp real privind rutele de transport în comun din tot orașul.

Aplicația este cu atât mai utilă cu cât cei care nu sunt din Cluj-Napoca vor avea acces facil la sistemul de transport în comun, după cum a subliniat edilul.

”Dacă ești în oraș și vrei să ajungi la Iulius Mall îți arată toare alternativele de transport, cât timp ai până la cea mai apropiată stație, cât timp faci până acolo, câte stații ai, cu ce mijloace de transport poți merge, la ce oră sosesc ele”, a explicat primarul Emil Boc.

Aplicația poate fi descărcată on-line din sistemele de operare IOS și Android începând din 9 mai. Potrivit primarului aceasta este o aplicație oficială dezvoltată de Primăriei și Companai de Transport Public și are culoarea distinctivă – mov, ca mijloacele de transport în comun care circulă în Cluj-Napoca.

Emil Boc a făcut declarații la postul de radio Realitatea FM.

LĂSAȚI UN MESAJ