Codrin Ștefănescu: ”Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic, tot mai fan Monica Macovei”

63

Prima reacţie din partea PSD legat de anunţul preşedintelui României privind trimiterea pachetului legilor justiţiei la Curtea Constituţională şi sesizarea Comisiei de la Veneţia.

Unul din cei mai importanţi lideri ai PSD, Codrin Ştefănescu a declarat pentru DIGI 24 că „Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic, tot mai fan Monica Macovei, tot mai sabotor privind ideea că trebuie să stopăm abuzurile diverselor instituţii. Din ce în ce mai des are diverse ieşiri în care joacă rolul de comunicator al statului paralel. Nu am văzut să se sesizeze privind protocoalele secrete care au năucit întreaga Terra.  (…) Iohannis devine un fel de agent al acestui sistem şi dovedeşte pe zi ce trece care este rolul lui în această ecuaţie. Dacă prin această metodă crede că va câştiga un nou mandat la prezidenţiale eu zic că se înşală”.

Codrin Ştefănescu şi-a continuat atacul la adresa preşedintelui Klaus Iohannis comentând că „ceea ce se întâmplă nu este decât un demers de a sabota şi a bloca drepturile cetăţeneşti pe care le au cetăţenii într-o ţară democratică. Modificarea Constituţiei nu o doreşte, absolut nimic nu doreşte. (…) Ce îi dau oamenii aştia în plic să citească asta face. Totul este pe punctaj, ca să ştiţi, nu vorbeşte din capul lui, i se dă un punctaj şi asta spune”.

LĂSAȚI UN MESAJ