Coldea la Bruxelles cu bodyguarzi și cu USR

853

Au apărut primele informații după apariția pe Facebook a unei poze cu Florian Coldea în avion. Îmbrăcat la costum, acesta părea că se deplasează în străinătate în interes de serviciu.

Florian Coldea, fostul șef-adjunct al SRI, ar fi avut la Bruxelles joi dimineață o întâlnire cu un grup aparținând se pare USR, afirmă pe facebook jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob de la Inpolitics.

„Să recapitulăm: Florian Coldea pleacă ieri spre Bruxelles cu avionul (foto.G.Ripa). E însoțit, din informațiile noastre, de 4 gealați pe post de badigarzi și se întreține cordial în avion cu ziariști de la Digi 24 și B1Tv, plecați, probabil, pentru summitul de azi. La un moment dat e recunoscut de o pasageră care îi cere un autograf, spre marea lui plăcere nedisimulată. La aterizare e preluat de o mașină și dus spre hotel. Azi dimineață, e semnalat la o terasă bruxelleză discutînd agitat cu un grup de inși aparținînd, pare-se, USR. Urmează ceva circ userist după amiază, în timpul summitului pe tema emigrantilor?”, a afirmat jurnalistul pe pagina personală de Facebook.