Confundat cu un hoţ de găini, un turdean de 44 de ani şi-a „furat-o” în faţa porţii casei socrului său!

101

Ioan Crizbai este un om umil, în vârstă de 44 de ani, din Turda, care de o perioadă de vreme s-a mutat la gospodăria socrului său împreună cu familia, pentru a parcurge mai uşor dificultăţile vieţii. Marţi, 1 august acesta a avut parte de ghinionul vieţii lui: a fost bătut crunt de nişte indivizi care l-au urmărit minute în şir. După incident, bărbatul a făcut plângere penală pe numele atacatorilor şi ameninţă că nu se va lăsa uşor, chiar dacă, ajuns la I.M.L. Cluj, bietul om nu deţinea nici măcar bani pentru a-şi plăti consultul.


Bărbatul este însoţit la I.M.L. Cluj de socrul său pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal împotriva atacatorilor săi. Se dezumflă repede când află că taxa de consult este de 38 de lei dar promite că se va întoarce vineri, după ce va face rost de bani, şi-şi va scoate hârtia necesară pentru a-i putea da pe mâna justiţiei pe agresorii săi. Declamă bărbatul: „Cei doi indivizi – dintre care îl cunosc doar pe un unul, Daniel – m-au urmărit încă de când m-am întors cu căruţa cu grâu, de la câmp. Copilul meu tocmai intrase în pârâu şi-şi udase hainele aşa că i-am dat, uşor, un picior în fund şi l-am trimis în casă ca să-şi schimbe pantalonii. Atât au aşteptat, se pare, indivizii respectivi că au năvălit pe mine şi – sub pretextul că mi-am lovit copilul – au început să-mi care pumni în cap. Unul dintre ei m-a lovit atât de tare în cap, cu un obiect metalic, încât am leşinat, plus că a apărut şi cumnata mea, aşa că şi-au luat rapid tălpăşiţa urcând într-un taxi care-i aştepta în apropiere”. Mai mult mort decât viu, bărbatul a ajuns cu ambulanţa, la Spitalul Municipal Turda, unde medicii i-au acordat primul ajutor şi, în timp ce-i curăţau rana i-au găsit şi componente metalice în cap. „Apoi, pentru mai multă siguranţă şi examinări suplimentare am fost trimis la U.P.U. Cluj şi imediat după ce am ieşit de acolo, iată-mă aici, la I.M.L. Cert e că nu-i las în ruptul capului şi mă întorc imediat ce-mi fac rost de bani, pentru certificat, fiindcă dacă nu intervenea atunci cumnata mea, la ora aceasta eram precis mort.”

“La data de 1 august a.c., în jurul orei 12:45,  Secţia 9 Poliţie Rurală Turda, a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Turda, în timp ce se afla pe raza localităţii Copăceni, judeţul Cluj, a fost victima unei agresiuni. În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj ag. şef adj. Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ