Contact

Înapoi la prima pagină

Contact:
Strada Republicii nr. 40 ap. 9
Cluj-Napoca
Tel: 0264/590.404
Tel/Fax: 0264/431.653
Email: [email protected]
Dep. marketing : [email protected]

Echipa Gazeta de Cluj: 
Director General: Liviu Man
Director Executiv: Tudor Borşe ; tel:0724.273.125

Redacţia:

Reporter Special : Tiberiu Hrihorciuc tel:0769/072.273; e-mail: [email protected]

Reporter Investigaţii: Ştefan Trandafir
Reporter Investigaţii: Răzvan Robu tel: 0769.072.054 e-mail: [email protected]

Reporter Justiție: Diana Gabor tel:0769.072.443; e-mail: [email protected]

Reporter Administrație: Mihaela Trif tel: 0761.789.943 e-mail: [email protected]

Tehnoredactare: Daniel Dinte

Fotoreporter: Florian Heghes; e-mail: [email protected]

Difuzare si abonamente: 0264/431.653

Comentarii

 1. Ana
  Ana 28 iulie, 2015, 12:31

  Va rog doamnule Razvan Robu sa vedeti in Mun Dej cum cei de la primarie departamentul SUAT de care raspunde ing Gabriela Gavrea ,in frunte cu Domnul primar nu -i intereseaza aplicarea legii dand voie unor cetateni sa faca abuz in constructii in defavoarea altora .

  Reply this comment
 2. Camelia
  Camelia 8 iulie, 2015, 12:39

  Nu doar fiica lui Boc a sustinut Bacul. Si alti copii de politicieni au trecut prin focurile emotiilor. Unii cu rezultate mai putin fericite … a se vedea fiul consilierul local Florian, absolvent la Cosbuc.

  Reply this comment
 3. dracola
  dracola 22 iunie, 2015, 13:44

  Am citit articolul „Ţeapa Caritasul unguresc se întoarce” si pot spune ca am luat teapa dupa acelasi mod de operare de la firma „Civil Global Financial” din Cluj.

  Reply this comment
 4. dorelsteaua
  dorelsteaua 16 iunie, 2015, 15:36

  am luat teapa de la ideal fundation din strada paris 19 -21 si asi dori sa ma ajutati sa-mi pot recupera banii depusi la ei

  Reply this comment
 5. Emil
  Emil 8 iunie, 2015, 20:22

  Va propun sa face-ti o ancheta despre modul in care se doreste sa se construiasca un bloc , din cate am inteles cu peste 100 de apartamente , pe strada Aiudului nr 20 , intr-o zona exclusiv de case .Mai mult ,strada Aiudului este in cartierul Someseni , exact pe deasupra viitorului bloc este linia aeriana , pe aici trec toate avioanele care decoleaza/aterizeaza pe aeroportul din Someseni.Constructor este SC Domus Urban Construct SRL.Va multumesc

  Reply this comment
 6. vreau.sa.raman.anonim
  vreau.sa.raman.anonim 30 aprilie, 2015, 14:38

  Buna ziua,

  In data de 11 Octombrie 2013, la intrare pe centura Apahida, a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul unei tinere (link mai jos).

  http://www.gherlainfo.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5124:accident-pe-centura-apahida-o-tanara-din-gherla-a-decedat&catid=1:latest-news

  Soferul care a produs accidental, Claudiu Răzvan Stanca, nu numai ca este in continuare liber, da in urma unei scurte cercetari, am observant ca nici macar nu a fost judecat pentru fapte. Aceasta reiese din verificarea portalului instantelor de judecata al Ministerului Justitiei (link mai jos)

  http://www.stiridecluj.ro/social/ea-este-victima-din-accidentul-de-la-apahida-soferul-care-a-omorat-o-are-20-de-ani-foto

  http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx

  Singurul dosare pe numele lui Claudiu Răzvan Stanca il gasiti mai jos si nu face decat sa dovedeasca o lipsa incredibila de responsabilitate, simt civic si bun simt. La 14 zile de la producerea accidentului rutier, adica in data de 25.10.2013, subsemnatul contesta procesul verbal intocmit in data de 11.10.2013, in care va reamintesc ca a omorat un om prin imprudent. Dosarul este judecat 27.03.2014, cand in sfarsit, subsemnatul isi pierde dreptul de a conduce!

  http://portal.just.ro/211/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=21100000000231952&id_inst=211

  In tot acest timp, Claudiu Răzvan Stanca isi traieste linistit viata mai departe si posteaza linistit pe Facebook.

  https://www.facebook.com/claudiurazvan.stanca

  Va reamintesc ca nu exista niciun dosar deschis pe numele subsemnatului!!! Totodata va rog sa faceti o ancheta jurnalistica in ceea ce priveste acest caz! Acest individ trebuie sa plateasca pentru faptele comise si trebuie sa isi assume faptele!

  Va multumesc!

  Reply this comment
 7. aurelian
  aurelian 19 aprilie, 2015, 09:07

  as dori din tot sufletul sa fiti primi care anunta PENSIONAREA SEFEI [FOSTA] A DSP dorina duma care doreste din suflet sa m-ai ramina pe la dsp ,poate gaseste un doctor ca sorinel [vecinul ei drag din 2010] sau sa m-ai pice ceva ,,,,,,,,,,,,,AFARA BABOOOOOOOOOO AJUNGE

  Reply this comment
 8. Cuibus
  Cuibus 2 martie, 2015, 11:27

  Oare numai Cuibus poate participa la concursul de inspector general al ISJ? Nu este alt profesor care sa concureze cu el? Atatia directori capabili din Cluj nu au curaj sau e un dezinteres total? Oricum dupa cate ilegalitati a facut si cate abuzuri ce mai conteaza. Au mazilit-o pe Peter Tunde de parca ea a fost singura corupta a ISj Cluj. S-au titularizat profesori pe spranceană (vezi consiliera lui), anul trecut. A destituit fara motiv atatia directori pe criterii politice, si a inlocuit directori cu zeci de ani de activitate manageriala cu profesori care nu au decat definitivatul desi legislatia nu permite acest lucru. Nu este un caz singular, profesori transferati ,,obligatoriu,, la alte scoli pentru a face loc unor apropiati ai partidului. Investigati si astfel de aspecte…

  Reply this comment
 9. Cuibus
  Cuibus 2 martie, 2015, 09:53

  Doar Cuibus poate participa la concursul de inspector general pentru ISJ? Nu are nimeni curaj, dintre atatia directori de licee sa concureze cu el. Dupa cazul de la Sincai ar trebui sa isi dea demisia nu sa participe la concurs, apoi ilegalitatile din ISJ nu le investigheaza nimeni? Au mazilit-o pe Tunde Peter iar ceilalti sunt nevinovati? Plus atatia directori incomozi care au fost destituiti fara motiv dupa ani intregi de conducere a unui colegiu sau a unei scoli pentru a numi incapabili dupa bunul lui plac. Directori cu grade didactice si experienta au fost inlocuiti cu profesori care abia au definitivatul dupa 30 de ani la catedra, dar au carnet de partid sau ,,recomandare,, sunt in cluj cativa directori numiti ilegal pe posturi, cadre didactice cu titularizarea luata pe spranceana….asa cum e consiliera lui. Investigati si ,,activitatile,, din invatamant.

  Reply this comment
 10. Lord
  Lord 19 februarie, 2015, 18:11

  Am si eu o reclamatie pentru acest website veritabil de stiri. Am observat ca v-ati modificat logo-ul pentru a adauga fraza „je suis charilie”
  Charlie Hebdo e o publicatie vizioara cu principii si idei originale. Voi nu aveti nici o treaba cu presa in nici un fel. Voi compuneti articole de tip link-baiting sa aduceti cat mai mult trafic mizerabil apoi sa va trageti seva din reclamele ordinare de pe site-ul dvs. Acest logo re-design nu face decat sa demonstreze inca odata lipsa de integriate si bun simt.

  Reply this comment
 11. vic
  vic 14 februarie, 2015, 12:38

  Ar fi frumos daca ati verifica cum primeste R A Termoficare subventie de 40 MLD lei vechi pe luna pt gigacalorie pt 35.000 de abonati cat raporteaza ! Lucru confirmat de o doamna care lucreaza la serv financiar din primarie ! In realitate ei nu au mai mult de 12-15.ooo de abonati ! Se fraudeaza bugetul local cu peste 20 MLD lei pe luna in complicitate cu Emil Boc ! Mentionez ca firma care incaseaza facturile pt RAT e a lui Boc ( in acte e altcineva,un neam de-al lui ) Multumesc.

  Reply this comment
 12. pentru Emil
  pentru Emil 14 ianuarie, 2015, 23:09

  Astazi a avut loc proba scrisa la concursul pentru ocuparea de posturi de conducere in cadrul Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj. Viitorii sefi, de trafic si de la centrul Pinochio, din directia lui Daniel Tamas sunt nume cunoscute ale conducerii, selectate castigatoare inca dinainte de a se organiza concursul: Ramona Crisan si Ilona Kovacs. In plus, in acest weekend, angajatii se vor relaxa intr-o excursie pe banii statului, pentru a sarbatori anticipat victoria

  Sursele Ziar de Cluj spun ca cele doua nume se cunosc inca de anul trecut. Ca sa se asigure ca ele vor fi cele doua castigatoare, spun sursele noastre, apropiatii conducerii le-au furnizat subiectele examenului cu saptamani inainte, pentru a avea timp de pregatire:

  “Cunoscatoarele subiectelor si castigatoarele concursului sunt Ramona Crisan si Ilona Kovacs. In caz ca nu le iese „afacerea”, se vor face numiri pe post fara concurs. Din comisia de examinare face parte acelasi Nicolae Banc (sef serviciu management de caz pentru adulti), omul de incredere al lui Tamas”.
  Nu ar fi pentru prima data cand concursurile DGASPC ar fi organizate doar “de ochii lumii”. Angajati ai institutiei sustin ca aceasta practica e una constanta:

  “Am participat si eu la un concurs si asa este, subiectele se stiau dinainte. M-am pregatit foarte serios, dar, din pacate, a fost o persoana care a luat punctajul maxim. Cum? Nu avea experienta, dar avea „pilelele” necesare. Sa le fie rusine ca nu dau sansa celor care sunt capabili si merita sa slujeasca cu profesionalism o institutie”.
  Kovacs Ilona este coordonatorul compartimentului de interventie in situatii de trafic, migratie si repatrieri din cadrul Centrului de Reabilitare Sociala si Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Traficului de Persoane.

  Reply this comment
  • rr
   rr 12 februarie, 2015, 13:47

   oare de ce se mai organizeaza concursuri///
   ori cum pe nimeni nu intereseaza castigatorul se cunoaste dinainte
   aste este statutul functionarului public si normele de conduita ceruta la fiecare concurs
   rezultatul cea ce vedem si traim in zilele noastre //////
   sunt bani publici supus legii 500/273/ cntrolului cc , batjocoriti de functionari angajati in acest fel…

   pacat////////’/ dar meritam//////

   Reply this comment
 13. Paul
  Paul 11 ianuarie, 2015, 12:28

  Va propun sa faceti o ancheta privind constructiile care se fac pe strada Colinei. Pana in 2008 zona era o oaza de verdeata si era considerata rezidentiala destinat locuintelor individuale cu regim de P+2 . Dar mocanul (BOC) si moldoveanul (Apostu) s-au gandit ca, de ce proprietari din zona sa isi faca case, cand ei ar putea sa scoata un profit frumos impreuna cu mafiotii din domeniu si au inceput sa acorde autorizatii de contruire pentru blocuri si case pe domeniul public (prin taierea braziilor din Parcul Colinei). Pentru ca nimic sa nu le stea in cale,”marele om corect” BOC, a permis ca acesti mafioti sa modifice amenajarea naturala a terenurilor din zona prin depozitari de pamant de cativa metri inaltime, astfel incat ca proprietari din vecinatate sa nu m-ai aiba intimitatea necesara pentru a isi contrui o casa si astfel sa fie nevoiti sa vanda terenurile prietenilor lui BOC, pentru ca alte prsoane nu mai sunt interesate.

  Reply this comment
 14. Tani Nemoianu
  Tani Nemoianu 23 decembrie, 2014, 00:24

  Claudiu Padurean este o rusine publica.El ar trebui sa se rezume la rotirea ciomagului si injuraturi directe.

  Reply this comment
 15. Ionel
  Ionel 21 septembrie, 2014, 14:34

  Va rog sa -i intrebati si dumneavoastra pe nesimtitii din conducerea Consiliului Judetean Cluj cand vor da banii elevilor care au intrat cu nota la liceu si care au luat nota 10 la bac . In 31 iulie s-a votat, de catre consilieri, hotararea 186 prin care s-a aprobat 2000 de lei copiilor de mai sus. Nici pana azi banii nu au ajuns la elevi. A trecut vacanta , a inceput scoala si de la consiliul judetean nici o veste. Ba , dimpotriva, am inteles ca unii parinti au mai sunat , dar degeaba. Poate ca trebuie sa negociem cu cineva de-acolo , o mica spaga, ceva… Sa le fie rusine !

  Reply this comment
 16. I.Barabas
  I.Barabas 17 septembrie, 2014, 16:31

  Domnule Cornel Melinte propun o investigatie la fosta Infratirea Oradea,ca si buncunoscator al acestei foste fabrica , telefonul meu 0723 26 46 09 .Datele mele personale sunt secrete ,doresc o intalnire personala sau parea dumnevoastra latelefon daca ma contactati.Sane auzim cu bine !

  Reply this comment
 17. vasile
  vasile 6 august, 2014, 18:34

  cum ma pot abona ?

  Reply this comment

Comenteaza

Adresa de email nu va fi publicata.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *