Cum lucrează un studio de videochat legal

1171

Multe studiouri de videochat din Romania nu s-au aliniat la standardele de profesionalism din domeniu si o buna parte din ele inca activeaza in afara legii. De aceea, tinerele interesate sa lucreze ca modele online trebuie sa fie foarte atente in procesul de angajare si sa se asigure ca vor munci in cadrul unui studio de videochat legal. Altfel, risca sa fie platite mai putin decat li s-a promis sau chiar deloc si sa raspunda in fata legii pentru ilegalitatile angajatorului.

Un studio de videochat legal respecta toate reglementarile, la fel ca oricare alta firma din Romania si ofera angajatelor sale un mediu de lucru sigur, dotat cu tot necesarul, confidentialitate, venituri corecte si transparente. Acesta respecta drepturile modelelor, le garanteaza veniturile discutate la interviu si isi plateste toate taxele catre statul roman. Este foarte important ca cele care vor sa se angajeze la un studio de videochat legal, cu reputatie in domeniu, sa stie cum sa-l deosebeasca de unul rasarit peste noapte, care se lauda ca le vor oferi marea cu sarea, dar care va face tot posibilul sa le pacaleasca si sa faca profit de pe urma lor.

videochat_adult

1 Nu angajeaza minore

Videochatul se incadreaza in categoria de divertisment pentru adulti, asa ca modelele trebuie sa aiba 18 ani impliniti. Un studio de videochat legal va respecta cu sfintenie aceasta regula si nu va angaja minore pe actele altor colege cu varsta potrivita. Exista insa si studiouri care se dedau la aceasta practica ilegala, asa ca este bine sa le ocolesti deoarece risti sa ai probleme cu legea. In plus, astfel de firme sunt dispuse sa faca si alte ilegalitati si sa te pacaleasca inclusiv pe tine.

2 Ofera o forma legala de angajare

Daca ai de gand sa lucrezi in aceasta bransa, nu te angaja niciodata decat la un studio de videochat legal si serios. Acesta iti va oferi un contract de artist-interpret, pe care il vei semna inca din prima zi de lucru si vei primi propriul exemplar pe loc. In plus, atunci cand se face plata trebuie sa ti se intocmeasca acte aditionale, care sa contina toate datele activitatii tale pe site-urile de videochat: suma incasata pentru model de la fiecare site, totalul, comisionul, fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit). Un studio de videochat legal va vira suma finala de plata in contul modelului, deschis la orice banca doreste acesta, nu pe carduri gen Payoneer sau Paxum. Istoria veniturilor si taxelor platite de modele poate fi vizionata de fiecare in parte pe site-ul ANAF. Studiourile ilegale ori nu iti ofera contract, ori refuza sa-ti inmaneze un exemplar sub pretextul ca acesta trebuie sa fie mai intai vizat, inregistrat sau depus pe la vreo institutie. Evita sa lucrezi cu ele, deoarece vei avea de suferit intr-un mod sau altul. Acestea vor avea mereu ceva de ascuns si fata de tine, nu numai fata de autoritati.

3 Acorda acces la raportarile fiscale catre Bugetul de Stat

Un studio de videochat legal nu are nimic de ascuns, asa ca iti acorda acces la raportarile fiscale catre Bugetul de Stat oricand doresti tu sa te convingi de corectitudinea si transparenta lui. Acesta te va scuti de orice stres legat de documente, impozite si alte taxe si iti va pune la dispozitie un mediu profesional, in care vei putea face performanta.

Daca vrei sa lucrezi pentru un studio de videochat legal, alege Studio 20. Acesta respecta legislatia in vigoare si este recunoscut pentru profesionalismul de care da dovada in intreaga lume. In plus, este un studio cu traditie, prezent deja in noua locatii, pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Daca vrei sa lucrezi pentru aceasta companie, suna la 0724.777.757 sau la 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro. Un reprezentant al companiei te va ajuta cu tot ceea ce ai nevoie sa stii si te va programa pentru un interviu intr-unul din sediile din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea sau Cluj-Napoca.

Studio_videochat_Fetish

Studio20_videochat_Asia

Studio20_videochat_Make-Up

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Atata timp cat ai acces la platile tale catre stat si mai ales ca job-ul este legal, este fix treaba fiecaruia ce activitatea isi alege, videochatul nu este un lucru de care trebuie sa ne rusinam.

LĂSAȚI UN MESAJ