Cuplul american a venit pentru un premiu de o mie de dolari și a plecat cu un milion

559

Cindy Uli și soțul ei, Steve, au venit să-și lichideze biletul de loterie la sediul Hoosier Lottery. După ce cuplul a verificat cuponul și-au făcut concluzia că au câștigat o mie de dolari. Imaginați-vă surpriza lor când i-a fost înmânat un cec în sumă de 1000 de ori mai mult – biletul câștigător a adus americanilor norocoși un milion de dolari.

Cindy Uli ca întotdeauna efectua curățarea obișnuită a casei și, analizând sertarul mesei, a descoperit câteva bilete de loterie vechi. După ce a verificat circulația din 23 septembrie 2017 și a trecut numerele necesare în bilet, femeia a cosiderat că a câștigat 1000 $. Dacă Cindy ar juca într-un cazinou online, câștigurile ar fi fost trasferate imediat pe contul femeiei, iar în cazul loteriei Cindy era nevoită să meargă la Indianapolis pentru a retrage banii.

Îndată ce Cindy și soțul ei au venit la biroul central al loteriei Powerball, femeie surprinsă de atenția sporită în adresa ei a fost rugată să dea un interviu. Aceasta este o procedura standard pentru victorii de așa mărime. Deja în timpul interviului, soțul lui Cindy și-a atras atenția asupra cecului care se afla pe masă. – “Nu este vorba de 1000 $”, spuse Steve.

Cindy s-a grăbit să verifice cuvintele soțului ei și la început nu a putut s-ă credă ochilor să-i. O reacție tipică a celor norocoși care au rupt un jackpot mare în jocuri slot sau loterii. Suma de pe cec a fost scrisă, nu cu trei zerouri, dar cu șase… Oficialii loteriei au confirmat faptul că perechea a câștigat 1000000 de dolari, și numai după aceea Cindy a fost în stare să creadă ce sa întâmplat.

După ce și-au dat seama ce sa întâmplat, cuplul a sunat banca să avertizeze despre un transfer de bani mare. Este o decizie corectă, dacă jucați jocuri și planificați să transferați o sumă de bani solidă.

Cindy a recunoscut că de multe ori a cumpărat bilete de loterie timp de mai mulți ani la rând, dar înainte de acest eveniment nu a câștigatnici măcar un dolar. La întrebarea intervievatorului despre modul în care cuplu î-și va cheltui milionul, Cindy și Steve nu a putut să răspundă, pentru că totul s-a întâmplat momentan, și ei nu au avut timp pentru a discuta această decizie serioasă.

Powerball – o loterie a cărei biletele se vând în 44 de state din SUA. Conform condițiilor, în timpul jocului, se pot alege șase numere din două blocuri: cinci numere diferite de la primul bloc (bile albe) și un număr din celălalt bloc (bile roșii). Jackpot-ul este jucat atunci când toate cele șase numere coincid, dar puteți obține o victorie și atunci când coincid cinci numere din primul bloc. Prețul biletului este de câțiva dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ