Daca vrei o viata mai buna, vino la cel mai bun studio de videochat din Cluj

745
Studio videochat Cluj - Studio 20

Vrei o viata mai buna si un loc de munca legal? Vrei sa ai siguranta, stabilitate a locului de munca si venituri mari garantate? Te-ai saturat sa fii prost platita si vrei sa fii independenta financiar?

Atunci este momentul sa iti schimbi viata in bine si sa vii in echipa celui mai bun studio de videochat din Cluj: Studio 20! Situat intr-o zona centrala, langa clinica medicala Regina Maria, Studio 20 Cluj Napoca are un design modern si luxos, cu camere tematice variate care iti permit sa le oferi membrilor show-uri unice!

Credem cu tarie ca modelele noastre vor fi mult mai motivate pentru a-si atinge obiectivele financiare daca se simt in siguranta, respectate si apreciate pentru munca lor.

Din acest motiv, cel mai bun studio de videochat din Cluj, Studio 20 ofera modelelor tinere, ambitioase si dedicate, cu sau fara experienta anterioara in aceasta industrie, sansa de a avea o slujba serioasa, stabila si profitabila.

 

Iata de ce beneficii vei avea parte daca vei alege sa lucrezi ca model pentru cel mai important studio de videochat din Cluj – Studio 20:

Odata ce vei face parte din echipa noastra, vei semna un contract legal ferm si vei primi pe loc propria ta copie.

 

 1. In timp ce alte studiouri de videochat din Cluj promit venituri mari pentru a te convinge sa lucrezi acolo, fara sa poata sustine cu dovezi respectivele promisiuni, noi iti putem arata dovada ca unele dintre cele mai perseverente modele ale noastre castiga intr-adevar pana la 10.000 de dolari pe luna.

 2. Studio 20 este primul studio de videochat din lume care a primit certificare Jasmin la nivel Gold. Aceasta distinctie aduce odata cu ea conditii preferentiale pentru tine, asistenta dedicata 24/7 si alte beneficii care se traduc in mai multi bani castigati.

  4. In prima saptamana in cadrul celui mai bun studio de videochat din Cluj, Studio 20, vei avea la dispozitie propriul tau trainer, care te va invata tot ce trebuie sa stii despre aceasta industrie. Daca dupa incheierea acestei perioade, nu te simti suficient de pregatita, poti solicita prelungirea perioadei de training. Nu uita: pe durata fiecarei ture, vei avea in permanenta alaturi cel putin 2 colege/colegi din echipa de suport, astfel incat totul sa se desfasoare fara probleme.

 

 1. Iti oferim sansa de a urma cursuri individuale gratuite de machiaj, limba engleza si cultura generala, care te vor ajuta foarte mult, atat pe plan profesional, cat si in viata personala.

 

 1. Daca vrei sa fii un star al industriei videochatului si sa stralucesti pe covorul rosu la cele mai importanta festivaluri internationale de profil, poti beneficia de marketing si promovare suplimentara. Acest lucru inseamna mai mult trafic, mai multi membri loiali si mai multi bani pentru tine!

 

 1. Stim cat de greu este sa fii un model la inceput de drum, de aceea, cel mai bun studio de videochat din Cluj, Studio 20, iti ofera sprijin financiar pentru a-ti completa garderoba de lucru si trusa de machiaj. Noi vom cumpara articolele de care ai nevoie si, daca vei lucra pentru Studio 20 timp de cel putin 3 luni, le vei primi drept cadou din partea noastra.

  8. Daca esti fermecatoare, prietenoasa si vesela, poti castiga foarte multi bani fara sa te dezbraci, avand ocazia de a face videochat glamour, care reprezinta o combinatie intre videochat-ul non-adult si cel adult.

9. Dupa implinirea a 6 luni in cadrul Studio 20, vei obtine si mai multe beneficii financiare! In cazul in care iti vei dori sa cumperi o masina, un apartament sau sa iti faci vreo operatie estetica, vei putea obtine un imprumut rapid direct de la noi.

 

Asadar, daca vrei sa iti implinesti visurile si sa iti poti permite o casa sau o masina in doar cativa ani, fara sa te indatorezi la banci, contacteaza-ne si stabileste cat mai curand un interviu. Doar asa te vei putea convinge de profesionalismul, corectitudinea si transparenta celui mai bun studio de videochat din Cluj – Studio 20! Te asteptam cu bratele deschise!

3 COMENTARII

 1. Clujul este unul dintre orasele unde vei avea sanse mari sa ajungi la un venit lunar satisfacator. Asa cum multe dintre industrii s-au dezvoltat in ultimii ani, videochatul isi ia avant fata de multe dintre acestea, creand locuri de munca bine platite, avantaje mai multe si implicit un loc de munca mai diferit si benefic.

 2. Studiorile de videochat au luat amploare peste tot, nu doar in Cluj. Este un job legal, ca oricare altul, doar ca veniturile te motiveaza mult mai mult decat se intampla in alte domenii de activitate.

 3. Studioile de videochat se dezvolta constant in toate judetele, fiind un job legal, cu venituri semnificative atat pentru patroni cat si pentru angajati. Este unul dintre cele mai profitabile domenii de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ