Dana Gîrbovan, șefa UNJR, reacție la anunțul ministrului Justiției

135

Președintele UNJR Dana Gîrbovan felicită intenția ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a publica numele celor care au vizitat arhiva SIPA, eventual și numărul vizitelor efectuate, precizând că această publicare reprezintă „un prim pas pentru clarificarea situației acestei arhive”. Totodată, Gîrbovan îi solicită ministrului Justiției să publice și „data” când au intrat în arhiva SIPA.

„Felicit intentia ministrului justitiei, domnul Tudorel Toader, de a „publica numele celor care au ‘vizitat’ arhiva, eventual si numarul ‘vizitelor’ efectuate” in arhiva SIPA. Asa cum a spus pe Facebook si domnul ministru, aceasta publicare reprezinta un prim pas pentru clarificarea situatiei acestei arhive. Sper ca aceasta publicare sa fie facuta azi. Il rog, de asemenea, pe domnul ministru ca, alaturi de numele acestor persoane, sa publice si data cand au intrat in arhiva SIPA.

In alta ordine de idei, astept cu interes raspunsurile la intrebarile pe care i le-am adresat doamnei Monica Macovei.”, scrie Dana Gîrbovan, pe Facebook.

Citește și: Dana Gîrbovan, întrebări pentru Monica Macovei despre arhiva SIPA: De unde ştie ce conţineau notele informative?

LĂSAȚI UN MESAJ