De ce să apelezi la servicii de închirieri auto din Cluj dacă ajungi în capitala Ardealului

609

In ultimii ani, Clujul a devenit al doilea oras ca importanta din Romania, dupa capitala Bucuresti, fiind locul unde se desfasoara unele dintre cele mai mari evenimente sportive, artistice si de business din tara.

Chiar daca vii in Cluj pentru o intalnire de afaceri, un eveniment privat sau in concediu, trebuie sa beneficiezi de cele mai bune conditii, inclusiv in ceea ce priveste transportul. Ca sa nu pierzi timp important in taxi sau in mijloacele de transport in comun si sa te simti in deplina siguranta si confort, solutia ideala pentru tine este sa apelezi la serviciile de inchirieri auto din Cluj.

Daca alegi FocusRent, o companie cu o experienta de peste 10 ani pe aceasta piata extrem de competitiva si cu nenumarati clienti fideli, poti opta, in functie de necesitatile tale, pentru urmatoarele servicii de inchirieri auto in Cluj:

1) Inchirieri auto pe termen scurt. Daca esti invitat la un eveniment special, privat sau de business, este important sa iti faci o aparitie spectaculoasa. Ai de ales intre autoturisme din toate clasele, de la economy la luxury si SUV: Dacia Logan, Opel Corsa, Ford Fiesta, Skoda Octavia, Ford Focus, VW Passat, Ford Mondeo, Dacia Duster, Audi A4, Nissan Pathfinder, BMW X5 si Hyundai Santa Fe.

2) Inchirieri auto pe termen lung. Aceste servicii de inchirieri auto din Cluj se adreseaza companiilor. Daca esti un tanar antreprenor si apelezi la serviciile de inchirieri auto pe termen lung, vei scapa de responsabilitatea achizitionarii si intretinerii parcului auto si vei avea si alte beneficii fiscale, printre care deductibilitatea integrala a TVA-ului. In plus, capacitatea de finantare a firmei tale va creste, intrucat autoturismele inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniu.

3) Inchirieri microbuze. Daca vrei sa pleci intr-un concediu alaturi de prieteni sau familie sau daca trebuie sa organizezi un team-building alaturi de colegii de munca, poti opta pentru serviciile de inchirieri microbuze. Ai la dispozitie doua dintre cele mai apreciate microbuze tip 8+1 la nivel mondial, Volkswagen Transporter si Mercedes Vito, care iti vor oferi tot confortul de care ai nevoie, in special in cazul unui drum lung.

Daca apelezi la o companie profesionista de inchirieri auto din Cluj, indiferent ce servicii ai alege vei avea parte de urmatoarele beneficii:

– transparenta totala in ceea ce priveste costurile (nu exista costuri ascunse, pretul afisat pe site va fi si pretul final pe care il vei plati);

– toate taxele si asigurarile auto incluse in pret (RCA, full CASCO, rovinieta);

– promptitudine in preluarea rezervarilor (atat online, cat si prin intermediul call-centerului disponibil 24/7);

– livrarea rapida a masinilor pentru clientii din Cluj, in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii;

– inlocuirea rapida a autovehiculelor in cazul oricarui incident, in maximum 5 ore;

– garantia ca vei conduce un autoturism mai nou de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi;

– garantia sigurantei si a confortului tau si al pasagerilor, intrucat masinile obtinute prin intermediul serviciilor de inchirieri auto din Cluj sunt supuse unei inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi inmanate;

– anvelope de sezon incluse;

– o gama larga de servicii optionale: GPS, scaun auto pentru copii, sofer personal etc.

LĂSAȚI UN MESAJ