Demisii in masa la Sala Polivalenta din cauza directorului Ionut Rusu

994

La Sala Polivalentă, luna mai a fost una destul de încărcată în evenimente. Nu evenimente cultural-sportive, cum ar crede clujenii, ci unele de natură relaţională. Mai mulţi angajaţi ai Sălii Polivalente şi-au înregistrat la secretariatul societăţii demisiile, invocând faptul că sunt supuşi la presiuni din partea directorului general, Ionuţ Rusu- precizeaza cei de la Ziar de Cluj

Demisii în masă de la Sala Polivalentă au fost înregistrate în utima lună, pe fondul presiunilor exercitate de către directorul general Ionuţ Rusu. Demisionarii l-au acuzat pe acesta că a încercat să îi constrângă să recunoască care dintre ei a furnizat imagini presei, imagini în care directorul general a fost surprins lovindu-şi unul dintre subalterni.

Deoarce nimeni nu şi-a asumat transmiterea către presă a respectivului videoclip, Ionuţ Rusu, asemeni unui vătaf,  i-a pus să semneze declaraţii pe proprie răspundere prin care angajaţii se dezic de acest gest. Sub riscul sancţiunilor disciplinare, o parte dintre subalternii vătafului Ionuţ Rusu s-au conformat şi au semnat declaraţiile respective, o parte au refuzat categoric să semneze la comandă, iar câţiva dintre ei şi-au rezentat demisiile. Astfel, începând din luna iunie, societatea Sala Polivalentă rămâne fără un jurist, fără un economist şi fără agentul care se ocupa de buna funcţionare a parcării subterane.

Ziar de Cluj solicită noului Consiliu de Administraţie al Sălii Polivalente să verifice informaţiile cu privire la demisiie celor trei angajaţi, precum şi legalitatea declaraţiilor semnate de subalterni, la presiunile directorului Ionuţ Rusu.

LĂSAȚI UN MESAJ