Dezvăluirile făcute de procurorii DNA în dosarul răsunător de la CNAS

118

Dezvăluirile făcute de procurorii DNA în dosarul răsunător de la CNAS ar fi condus, mai departe, la o operaţiune de proporţii care va duce la ”spargerea cumetriilor” din sistem, scriu cei de la Naţional.

 

„In dosarul CNAS, retinerea finului lui George Maior, care a fost vreme indelungata chiar consilier personal al fostului director general al Serviciului Roman de Informatii nu este privita de toata lumea drept doar o simpla coincidenta. Mai ales ca exact in aceste zile Maior se viseaza din nou pe caii mari ai intoarcerii la timona sistemului. Insa dincolo de aceste speculatii, cert este ca tocmai in rechizitoriul procurorilor si in „scurgerile” catre presa s-a pus prea mult accent pe relatia de „cumetrie” dintre Sergiu Ciobanu si George Maior pentru ca sa nu se fi incercat astfel sa se transmita un semnal.”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Varianta ar fi susţinută, mai spune jurnalistul, de faptul că în presă au apărut chiar şi stenograme ale interceptărilor din dosarul CNAS, pasaje care nu ar avea însă legătură cu ancheta procurorilor anticorupţie.

„Drept  exemplu, este facuta publica inregistrarea finului lui George Maior in care acesta insista ca „eu l-am prezentat la familie… eu l-am adus la familie… si el a fost sustinut de familie…”. Asa ca „familia” nu are cum sa neglijeze acest mesaj subliminal. Numai ca, dupa peste un deceniu la butoanele SRI-ului,  si respectiva „familie” stie destule despre alte „familii” formate in interiorul altor structuri. Si uite cum, cat de curand, ne putem trezi cu dezvaluiri cutremuratoare despre increngatura halucinanta de nasi, fini, cumetri si alte rude de prin sistem, fara a fi inca prea clar cui ii foloseste de fapt aceasta „vendetta” generalizata…”, conchide jurnalistul Cătălin Tache.

LĂSAȚI UN MESAJ