DIFERIT SRL pune ”capac” la DNA CLUJ(FOTO)

2518
Sursa Foto: Ziar de Cluj

Surse ale Gazetei de Cluj ne-au relatat modul infracțional prin care soții Daniela și Petri au folosit capace de canal aduse din China dar prezentate la decontul pe proiect ca materiale fabricate în Europa. 

diferit capace 2Aparent, patronii DIFERIT ar fi contactat anumite persoane pentru a se folosi de firmele lor în traseul de aducere a respectivelor materiale, trecerea comenzii din China de pe o firmă pe alta, primirea ei în România, efectuarea unor operațiuni de evaziune fiscală și implicit cumpărarea directă de către DIFERIT SRL de la o firmă paravan. diferit capace 1

Vorbim de acele capace de canal împreună cu garniturile aferente, folosite pentru Splaiul Independenței, Oașului -în special zona industrială a orașului.

Singura problemă cu aceste capace ieftine corespunde cu zicala ”made în China, n-ai ce să zici”. Mai exact, la câteva luni de la montarea lor, garniturile au cedat, iar capacele începeau să ”joace” în spațiul ocupat provocând zgomot și impact la roțile mașinilor. diferit capace 3

Cică le-ar fi schimbat odată tot cu același tip de material și au cedat.

Dacă tot își astupă ”norocul” să sperăm că fapta ține și pentru un NUP din partea procurorilor ce deja investighează modul de procurare a capacelor. 

Una dintre persoanele care știu de acest șmen este nimeni alta decât Munte Liliana soția lui Vasile Munte- omul ce apare pe stenogramele din dosarul Cridov( care a explodat în urmă cu un an: percheziții, arestări, sechestru, etc.). Și cum Munte e deja cunoscut ca operator de firme fantomă și aducător de sirieni pentru a prelua SC-uri evazioniste, nu mare ar fi mirarea ca acesta să își fi ajutat soția- Liliana, angajata DIFERIT care la rândul ei să le servească soților Petri soluția optimă. O mână spală pe cealaltă și ambele: fața… sau după caz, capacul de canal cu tot cu garnitură. 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

LĂSAȚI UN MESAJ