Dîncu, Bolovan, Dimitriu luptă cu Dragnea pe Facebook, dar în fața lui nu zic nici ”pîs”

208

În pofida faptului că Liviu Dragnea taie și spânzură ca un vătaf în organizațiile locale, ”liderii” PSD Cluj, care altădată alcătuiau un asa zis ”nucleu tare”, par niște baloane desumflate. Vizavi de excluderea a doi dintre colegii lor, Gabriel Oniga și Mihnea Stoica, liderii Dîncu, Bolovan sau Cristea sunt extrem de nemulțumiți, însă doar pe Facebook. Ei nu au emis nici o poziție oficială vizavi de practicile de guvernantă de pension de care Liviu Dragnea a uzat în cadrul PSD Cluj.

Potrivit președintelui interimar al PSD Cluj-Napoca, senatorul Vasile Ilea, cei doi au fost excluși pentru: „lipsa activităţii în partid şi neplata cotizaţiei”. La această gogoriță prorectorul UBB, profesorul Ioan Bolovan, ex-vicepreşedinte al PSD Cluj a comentat pe Facebook „Incredibil… Urmăresc la un post TV local o emisiune la care este invitat asist. univ. dr. Mihnea Stoica şi aflu cu stupoare că ieri a fost exclus din organizaţia municipală PSD Cluj-Napoca pe motiv că a „criticat” unele decizii ale conducerii PSD. Un tânăr promiţător pentru viitorul acestui partid care în ultima vreme a fost în cădere liberă la noi în municipiu, a fost exclus fiindcă, vorba lui Nicolae Iorga, făcea prea multă umbră unor personaje mai mult decât anonime din viaţa publică locală.”

„Organizaţia a pierdut un om valoros care putea fi liderul care să relanseze stânga clujeană”, ”Un specialist redutabil, un militant onest şi activ care şi-a dedicat organizaţiei de partid din care a fost exclus mai bine de un deceniu (mă refer la Mihnea Stoica), sacrificând energie, timp şi resurse pentru a contribui sincer la dezvoltarea social-democraţiei locale, a fost pur şi simplu eliminat. Nemaifiind membru de partid, pot să critic, de pe tuşă, această decizie şi să spun că organizaţia a pierdut un om valoros care putea fi în viitor liderul care să relanseze stânga, social-democraţia clujeană şi cu siguranţă nu doar pe cea locală. Păcat şi condamnabilă în acelaşi timp decizia luată fără ca măcar să i se fi oferit lui Mihnea ocazia să explice”, a mai scris Bolovan.

Aurelia Cristea s-a arătat extrem de nemulțumită comentând că „Slugile sunt mai rele decât stăpânul căruia-i slujesc” , „Exact asta este şi opinia mea! Şi, da, cred cu tărie ca Mihnea poate fi liderul care să relanseze social democraţia la Cluj”, a arătat Aurelia Cristea.

Vasile Dîncu: „Nu-mi vine sa cred! Nu e o gluma?”

Ştefan Dimitriu: „Păcat!”

LĂSAȚI UN MESAJ