Dispută în trafic la Praktiker/Arabesque. Un bărbat este plimbat pe capota unei maşini

113

O dispută în trafic s-ar fi putut încheia tragic, după ce şoferul unei Dacia Duster s-a înfuriat pe un alt om şi l-a luat realmente pe capota maşinii. Scena a avut loc luni, 26 martie, la Cluj, lângă un magazin de bricolaj, aproape de ieşirea din oraş, pe DN1. 

Altercaţia dintre cei doi a fost filmată şi postată pe pe Facebook de Fati A. Alexandru, iar ulterior a fost preluată şi de grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj.

Adevărate scene de film!!! Altercaţie între 2 oameni la Praktiker/Arabesque. Om luat pe capotă şi plimbat prin trafic, puţin şi pe contrasens. Am urmărit Dacia Duster şi am anunţat poliţia de eveniment, şoferul în cauză a fost prins în Zorilor. Dacă recunoaşteţi persoana de pe capotă anunţaţi-o că evenimentul a fost filmat, iar poliţia ne-a spus că nu poate sancţiona şoferul Daciei fără plângerea acesteia”, a scris autoarea postării, Laura Geanina.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj au confirmat faptul că şoferul a fost identificat şi condus la sediul Poliţiei Rutiere. Şoferul iresponsabil are 51 de ani şi este cetăţean italian. „Autoturismul a fost dat în urmărire şi un echipaj de la secţia 6 l-a oprit pe strada Lunii. Şoferul, un bărbat de 51 de ani, cetăţean italian, a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere, dar nu a depus nicio plângere. În schimb, pietonul nu a fost găsit şi nu a depus nicio plângere până la această oră”, au anunţat reprezentanţii IPJ Cluj.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ