DNA, despre percheziţiile de la Guvern: E un dosar privind infracţiuni comise în iulie 2017

115

Percheziţiile care au avut loc luni la sediul Guvernului au fost făcute în cadrul unui dosar ce vizează infracţiuni asimilate celor de corupţie, care ar fi fost comise în cursul lunii iulie 2017. Percheziţiile ar fi avut loc în birourile Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul.

„Ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate percheziţii domiciliare în cinci locaţii situate în sediul unei instituţii publice din Bucureşti. Percheziţiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secţiei de combatere a corupţiei, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie comise în cursul lunii iulie 2017”, transmite DNA.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că vizate au fost birourile Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul de la Guvern.

Sursele citate precizează că ar fi fost solicitate documente şi de la Secretariatul General al Guvernului.

Luni seara, surse guvernamentale spuneau că mai mulţi procurori DNA au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ