Doi băieţi din Apahida, în vârstă de 11 şi 14 ani, au bătut o femeie cu handicap pentru că a refuzat să-i iniţieze în arta amorului!

2615

Caz  incredibil petrecut marţi, 21 februarie, în comuna Apahida! Doi băieţi, hotărâţi să-şi înceapă cu orice prez viaţa sexuală s-au gândit că cea mai potrivită pentru această „operaţiune” ar fi Simona, o tânără cu un uşor retard mental, în vârstă de 33 de ani,  mamă a trei copii. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg: femeia i-a refuzat, astfel că între ei a început, prin uşa întredeschisă, o bătaie, prilej cu care băieţii i-au croit femeii nenumărate lovituri cu o bâtă. Apoi, văzând că nu le iese pasienţa, au spălat putina. Pe fir a intrat însă repede poliţia care l-a reţinut pentru 24 de ore pe băiatul de 14 ani iar celălalt este audiat în calitate de martor.

Simona, mamă a trei copii şi suferindă de un uşor handicap aşteaptă să fie consultată de către medicii legişti, pe coridoarele I.M.L. Cluj, în timp ce poliţiştul de la Postul de Poliţie Apahida se deplasează mereu pe la birourile instituţiei, în mână cu ordonanţa emisă pe numele femeii. Interpelată de către reporterul Gazeta de Cluj, aceasta ne povesteşte fără niciun fel de reţinere că a fost victima unui atac a doi băieţi din comună – în vârstă de 11 şi 14 ani – care au venit la ea acasă, pe nepusă masă, şi i-au propus să-i iniţieze în arta amorului. „Marţi, pe la ora 11.00 eram singură acasă iar cei doi au apărut la uşă, încercând să intre şi să facă sex cu mine. Eu le-am spus să mă lase-n pace, dar ei – nu şi nu – aşa că au forţat uşa. Cel mare mi-azis aşa: „Morţii mă-tii, hai să te f…” Şi până să-mi revin din şoc au reuşit să pună piciorul în prag ca să n-o închid iar prin spaţiul rămas au început să-mi croiască o droaie de lovituri – la cap şi pe trup – cu o bâtă pe care o aveau la ei. Apoi, după minute lungi de luptă, văzând că mă ţin tare, au renunţat şi au luat-o la fugă”, mărturiseşte femeia. Simona este o clujeancă mutată la Apahida, împreună cu concubinul ei, în casa unchiului ei, după ce fusese victima uşoară a unor escroci imobiliari şi-şi pierduse apartamentul din Cluj-Napoca. Spune că acum şi fata sa de 15 ani e cu ea – ceilalţi doi copii sunt în grija statului – deoarece a venit însărcinată de la centrul unde a fost asistată şi acum o vă îngriji, ce să facă, aşa cum trebuie – că doar e fata ei… Cât despre cei doi amorezi care au bătut-o, spune că familiile acestora o asaltează să-şi retragă plângerea, dar se va mai gândi şi va vedea ce va face pe viitor….

 

“Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Apahida au reţinut pentru 24 de ore un minor, în vârstă de 14 ani, din Apahida. Cel în cauză, ar fi intrat fără drept în locuinţa unei femei, de 33 de ani, din Apahida, pe care ar fi agresat-o, ulterior părăsind imobilul în grabă, fără a sustrage bunuri. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute de Codul penal. În dosarul penal întocmit, un alt minor a fost audiat, având, în prezent, calitatea de martor”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

 

2 COMENTARII

  1. Într adevăr oricine are dreptul sa depună mărturie ,insa sa nu uitam ca in tribunal se depune un jurământ,așa ca cine crede in Dumnezeu nu se va presta la josnicii.Apropo, daca clienta a devenit isterica, așa cum susțineți, de ce stimata coafeza nu a recurs la chemarea politiei??? Vi se pare firesc sa recurgă la violenta fizica???Mie nu, trăim într o societate, sa lăsam politia sa facă dreptate, nu sa lovim ,nu suntem animale…
    Apropo de ce ați afirmat, daca într adevăr ați fost prezent, ați văzut cum clienta a fost agresata brutal, iar daca conștiința d voastră va lăsa sa afirmați contrariul, asta e, dar nu uitați ca dreptatea nu întârzie sa apăra!

LĂSAȚI UN MESAJ