Doi bărbați și-au pierdut viața dupa ce locuința în care se aflau a luat foc

81

În urma unui incendiu, joi noaptea, doua persoane și-au pierdut viața. Incendiul a avut loc în Comuna Ciocârlia din Judetul Constanța unde doi bărbați cu vârsta cuprinsă intre 30-40 de ani au murit carbonizați, focul, declanșându-se, cel mai probabil, de la o soba de teracota, potrivit mediafax.ro

Focul a izbucnit joi spre vineri, noaptea, iar la locuința distrusa din Comuna Ciocârlia s-au deplasat două ambulanțe tip B si C, o ambulanță SMURD si două autospeciale cu apă si spumă de la Detașamentul Medgidia.

Ajungi la fața locului, reprezentanții Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța au gasit printre resturile casei, trupurile celor doi bărbați, unul de 34 de ani, iar celălalt de 39 de ani.

Imobilul a fost distrus în întregime, în urma incendiului, potrivit pompierilor focul pornind cel mai probabil de la un mijloc de încălzire improvizat sau neomologat

În urma incendiului din imobil nu a mai putut fi salvat nimic, fiind distrus în întregime. Potrivit Primăriei din Ciocarlia barbatul în vârsta de 39 de ani, Dragomir Traian s-a intors de curand din strainătate, fiind bun prieten cu victima de 34 de ani, Teodorovici Valentin. Focul s-ar fi declanșat din cauza unei sobe improvizate.

LĂSAȚI UN MESAJ