Doi mânjiți se vor șefi la Poliția Municipiului Cluj-Napoca EXCLUSIV

3464

Serios? Bă, da până când? Din tot ce înseamnă agent de poliție cu studii superioare și capabil(cât de cât) doar Ciprian Rus și Mircea Rus s-au găsit? 

Adică băi nene…fix ăștia doi? Unu fugit de la DNA Cluj după ce l-au săltat pe nașul său și celălalt e de la SIC, împuternicit pe scaun pentru că nimeni nu promovează un examen să îl dea jos. 

Dacă nu înțelegeți nimic, hai că va povestesc vrăbiuțele noastre pas cu pas…ca în cartea lui Iohannis(sic!).

Comisarul Ciprian Rus făcea parte dintr-o grupare de tipul ”3 mușchetari”, alături de Raul Vaida și Valentin Tătar(care îi e și naș de cununie). Pe Tătar, dacă vă amintiți, l-au săltat pentru că divulga informații din trei dosare penale extra-mega-cunoscute printre care și cel al lui Horea Uioreanu. Tot Tătar făcea concurență vrăbiuțelor noastre, și zbura cu vorba pe la alți parlamentari, nu dăm nume (Alexandru Cordoș) pentru a da raportul cu privire la ce telefoane sunt interceptate de DNA Cluj. Așa că i-au tăiat aripile lui Tătar. Iar sub efectul „domino”, ceilalți doi comisari ce lucrau în instituția anticorupție de la Cluj ca polițiști judiciari au plecat de pe o zi pe alta și ei, tot în 2014, din instituție. Așa bine s-au împrăștiat că Ciprian Rus a stat aproape trei ani pe tușă ba la Serviciul Poliției Economice, ba la Secția 4, ba la Secția 5 și ulterior la Secția 3 din oraș. Era șef peste tot.

Acum, Ciprian Rus va candida pentru o funcție în executivul Poliției Municipală Cluj-Napoca. 

Trecem la cealaltă vedetă: eminentul Mircea Rus. Nu mă pot abține să nu vă povestesc că și la urechile acestuia zboară vrăbiuțe…și nu ale noastre. În trecut, Mirciulică a fost șef la Biroul de Investigații Criminale(în Cluj-Napoca). Apoi l-au împuternicit să fie șăf la Serviciul de Investigații Criminale(adică pe județ). Și cum pe funcție nu este pentru că a demonstrat că e capabil, ci pentru că nu aveau pe cine să pună, IPJ Cluj a organizat examen pentru definitivarea șefiei SIC. Cred că trei e numărul de basm în poliția clujeană, că și aici avem o gașcă mai inofensivă de trei mușchetari. Mai exact, la examenul din primăvara acestui an s-au înscris Bogdan Ioan, Claudiu Hurducaș și  șmecherașul de gardă Mircea Rus. Suuuubit, Mirciulică s-a îmbolnăvit fix în ziua examenului și nu s-a mai prezentat. Au mers în schimb ceilalți doi: Hurducaș și Ioan, care au căzut examenul(nota minima de promovare era șapte) cu note de 5 și 6, astfel că Mircea a rămas în continuare împuternicit pe funcția de la SIC de unde protejează bodyguarzii de la Seven.

Acum, Mircea Rus va candida și el pentru o funcție în executivul Poliției Municipală Cluj-Napoca.

 

Loading...

3 COMENTARII

  1. PPT-ul duce greul!!! Dar nici cu dna secretara de la Primaria lu Boc, nu-mi este rusine, stie Mircea de ce, nu ? Asadar: profesionalism = canci, cinste=zero, respect pentru cetatean=zero barat. Astia nu au prins un hot in toata „cariera” lor…, dar au furat munca altora la greu. Daca au putut, i-au impins si la …accidente rutiere urate de tot….Am ajuns de rasu-plansu…

  2. Ce aveti mai cu Mirciulica? Vrea si el sa ajunga in mod onest in varful carierei. Referitor la Ciprian si Raul nu e ok, chiar deloc. Sa fii acuzat de blat cu persoane corupte pe munca Dna-ului. De ras nu? Dar si de tupeu, sa ai pretentii de sefie la unitatea de politie.

LĂSAȚI UN MESAJ