Dragnea: Am vorbit de multe ori cu prietenul meu, Vasile Dîncu… Ce proiect i-a dat acestuia…

167

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că fostul vicepremier Vasile Dîncu trebuie să fie coordonatorul proiectului România Centenară, prin care va fi marcată împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

‘Aş vrea să vorbesc despre un proiect (…), am vorbit de multe ori cu prietenul meu Vasile Dîncu, şi cred că acum sunt condiţiile create să ducem la capăt acest proiect, anume România Centenară, Centenarul României – 100 de ani de la Marea Unire. Eu cred, sunt absolut convins că unul dintre coordonatorii sau poate coordonatorul principal al acestui proiect trebuie să fie Vasile Dîncu. (…) Va fi o structură pe care sper ca domnul Dîncu să o coordoneze, pentru că dincolo de disputele politice, dincolo de tensiunile din ultimele zile, dincolo de ceea ce face Guvernul şi ce va face în următoarea perioadă şi Parlamentul, trebuie adus un prinos acestui centenar, pentru că este o piatră de hotar simbolică’, a afirmat Liviu Dragnea, la Realitatea TV, potrivit Agerpres,
Potrivit acestuia, proiectul este unul la care toţi trebuie să pună umărul.

‘Am avut câteva mail-uri schimbate cu un domn din Ardeal, care mi-a dat câteva idei şi sper ca toţi cei cu care am vorbit în ultima perioadă despre acest subiect să se implice. Mulţi au zis că vor să se implice voluntar şi e firesc. E un proiect naţional la care toţi trebuie să punem umărul’, a mai spus Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ