Dragnea vrea sa umble la bugetul salarial al parlamentarilor (DOCUMENT)

45
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat că va propune plafonarea sumelor forfetare pentru parlamentari, sume care ar fi crescut odată cu mărirea indemnizației parlamentarilor.

”În ceea ce privește cuantumul sumei forfetare, diurne, cazare, transport eu o să ridic subiectul astăzi în BPR ca să vedem cum putem modifica cât mai rapid statutul, pentru că eu cred că în afară de indemnizații celelalte sume să rămână la nivelul actual. Nu cred că odată cu mărirea indemnizației s-au mărit și costurile cu cazarea în București”, a declarat Liviu Dragnea.

Dacă acele creșteri s-ar aplica, un parlamentar ar ajunge să ne coste peste 40.000 de lei pe lună, bani la care se adaugă și indemnizația de 9150 de lei.

Liviu Dragnea se opune memorandului care crește cheltuielile de cazare la 6500 de lei, suma forfetară care ajunge la 19.500, cota de benzină care ajunge la 1400 de lei, la care se mai adaugă chetuielile cu abonamentul telefonic, dar și cele cu biletele de avion pentru deplasarea din teritoriu la București.

content-image

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ