Drept la replică al companiei Tarom în legătură cu articolul “Un avion Tarom era sa decoleze de pe Aeroportul Cluj Napoca cu un singur motor”

142

Compania TAROM, înţelege să uzeze dreptul la replică şi la rectificare, şi să precizeze referitor la afirmațiile pe care le-ați făcut  în articolul “Un avion Tarom era sa decoleze de pe Aeroportul Cluj Napoca cu un singur motor”, următoarele:

 

Aeronava de tip Boeing 737-700, ce trebuia să efectueze zborul ROT 648 Cluj-București, în data de 8 septembrie 2017, la ora 19:15,  prezenta toate condițiile necesare pentru operare. În timp ce se făceau operațiunile pregătitoare decolării, o familie a fost deranjată de insuficiența aerului condiționat și a cerut să coboare. Echipajul de zbor a respectat dorința pasagerilor, care ulterior au fost debarcați.

Pentru evitarea unei situații asemănătoare, și menținerea unui grad de confort adecvat, Compania a solicitat intervenția echipei tehnice în vederea verificării sistemului de aer condiționat.

Pasagerii au reprezentat prioritatea Companiei, iar în urma situației create, au fost cazați la hotel și rerutați pe zborul ROT650 Cluj Napoca-București, programat a doua zi, la ora 06:15.

Menționăm faptul că zborul ROT 648 se putea opera în condiții de maximă siguranță  aeronautică,  nefuncționarea aerului condiționat în parametrii, nu pune în pericol securitatea pasagerilor  și siguranța zborului.

 

Prin urmare, vă rugăm să corectaţi acest articol, ce oferă  informații incorecte, defăimătoare ce cauzează prejudicii de imagine Companiei, pentru a nu fi nevoițisă acționăm pe cale legală.

LĂSAȚI UN MESAJ