După Untold, iehovistii închiriază Cluj Arena. Boc abia așteaptă să participe la festival!

2080

După adepții muzicii de dj-ială, a venit rândul Martorilor lui Iehova să ocupe Cluj Arena. Stadionul a fost închiriat pentru aproximativ 30.000 de persoane care vor participa la un eveniment care va avea loc între 18 și 20 august.

Este vorba despre Congresul Internațional al Martorilor lui Iehova, la care sunt așteptați în jur de 30.000 de oameni. Trebuie precizat că Martorii lui Iehova organizează luna aceasta opt astfel de congrese în toată lumea, iar unul dintre ele a fost programat în România, mai precis pe Cluj Arena. Două scene vor fi amplasate pe stadionul clujean, una pentru limba română, iar a doua – pentru limba maghiară. Pentru delegații din străinătate va exista traducere în limba engleză, la căști. Reprezentantul pentru presă al Martorilor lui Iehova, Sandu Popescu, a informat pentru actualdecluj.ro că vor participa delegați din șapte țări, iar 1.200 dintre aceștia vin numai din Statele Unite:  “E un eveniment de mare amploare, ne-am organizat din timp, delegații noștri au asigurate cazările în hotelurile din Cluj încă de la începutul anului. Vom avea foarte mulți delegați din SUA, 1.200 de persoane. Majoritatea vor rămâne la Cluj Napoca timp de zece zile. Am organizat pentru ei mai multe tururi prin județ, la munte, la salină, prin oraș”.

Potrivit unor informații, la eveniment este așteptat și Emil Boc care abia așteaptă să danseze cu soția pe spinare. (sursa foto ziardecluj.ro)

5 COMENTARII

  1. Cei mai slabi de minte dintre toți sectarii sunt ăștia. Dacă le vezi maculatura te apucă râsul. Stau cu ștandurile pe la colțuri de străzi în speranța că vor mai apuca vre-un suflet ca să îl rătăcească. Le râd în față de câte ori îi văd. Să se distreze cât vor ei, dar va fi necesară o sfeștanie pe stadion pentru alungarea duhurilor rele. După untold, ăștia..

    • Veti fi urati de toti din pricina Numelui Meu Matei 10 ;22
      Cine sunt urati astazi ortodocsii ori martorii ???
      Daca nu esti ca restul oamenilor nu esti imoral idolatru si nu participi la razboaie automat esti un pericol pentru dreptcredinciosi pupatori de icoane si moaste coclite

  2. Doar pe premiza ca ii vezi …te apuca râsul ? Nu te supăra inseamna ca este o problema cu D-vs D-le Glicuț , nu poti sa iti faci o părere despre cineva pe care nu l cunosti,si eu as putea sa afirm despre d-vs verzi si uscat ,credeti ca ar fi corect ? Categoric nu ar insemna sa fiu ipocrita si sa va cataloghez intr un mod nedrept ,ii cunosc foarte bine pe Martorii lui Iehova si credeti ma sun niste Oameni deosebiti cu niste calităti deosebite care se straduiesc sa puna in practica normele si principiile Bibliei, in pofida faptului ca sunt imperfecti si ei asemenea tuturor Oamenilor !!

LĂSAȚI UN MESAJ