Elevii Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” au depus jurâmântul militar

139

Promoţia 2017-2018 de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a depus vineri, 10 noiembrie 2017, jurământul militar. ”Jur credinţă patriei mele România, jur să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii, jur să respect Constituţia, legile ţării şi regulamentele militare. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!” au rostit într-un glas 48 de fete și 102 băieți.

”Așteptarea mea de la dumneavoastră este să dovediți seriozitate în parcurgerea modulelor de pregătire și să nu faceți rabat de la învățătură. Așteptarea colegilor din sistem este să primească în echipele lor parteneri pe care se pot baza”, a fost mesajul transmis de ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, citit de prefectul județului Cluj, dr. ing. Ioan Aurel Cherecheș.

DSC03240

”Zi de zi, prin ceea ce face, familia poliţienească oferă modele de atitudine, de competenţă, de solidaritate cu cei oneşti, căutând adevărul şi, mai ales, luptând pentru o lume mai dreaptă, mai bună”, le-a transmis elevilor chestor principal de poliție Bogdan Despescu, Inspector General al Poliției Române, reprezentat la festivitate de către chestor de poliție Mihai Marius Voicu, adjunct al inspectorului general I al Poliției Române.

DSC03225

”Am convingerea că noii noștri elevi înțeleg pe deplin provocările drumului pe care au ales să pășească și că aceștia se vor comporta exemplar în viitoarea perioadă de instruire și pregătire”, a conchis directorul școlii, comisar șef de poliție Liviu Gabriel Dumitru.

DSC03214

Emoțiile momentului festiv au fost împărtășite și de colegii lor mai mari, cei 143 de elevi din seria 2016-2017, precum și de cadrele didactice și familiile tinerilor elevi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ