Azi dimineață a fost livrat în presă un studiu foarte interesant despre evoluția lui Emil Boc pe rețelele de socializare de anul trecut până în prezent. Este foarte clar că cel care l-a furnizat presei nu a făcut-o cu scopul de a arăta că Emil Boc este o victimă a social media și a fake news-ului, ci mai degrabă să sublinieze că Emil Boc se află într-o tendință descendentă și că, chiar și după realegerea sa ca primar, popularitatea sa este în scădere, sugerând că este timpul să-și reducă ambițiile la nivel național.

Membrii staff-ului lui Emil Boc au încercat rapid să contracareze aceste acuzații printr-un interviu la unul dintre posturile de radio de casă, care nu este nici măcar un radio tradițional, ci mai degrabă un livestream pe internet. Aici, Emil Boc l-a atacat pe contracandidatul său, Sabin Sarmas, sugerând că acesta este lipsit de notorietate și de pricepere în ceea ce privește social media, în timp ce Sabin este descris ca fiind un expert în aceste domenii.

Dacă nimeni din staff-ul lui Emil Boc nu este dispus să-și asume responsabilitatea pentru o campanie slabă și fără efect, care a dus la un declin total al partidului, vom vedea tot mai multe astfel de fake news-uri și atitudini de victimizare din partea primarului.

Totuși, să nu uităm că „Excelența” sa, Emil Boc, a inaugurat multe lucruri în timpul campaniei decât în 4 ani de mandat, chiar a inaugurat un spital de două ori – acest lucru nu este o formă de fake news, nu-i așa? Ai văzut cum liderii de partid sau oamenii importanți de pe lista de consilieri au fost puși să-și facă poze și să posteze pe grupul de WhatsApp cum au împărțit pliante în poștă, exact ca și pe vremea comuniștilor? Ai văzut cum contractele de presă cu televiziunile naționale nu te ajută cu nimic atât timp cât ți-ai distrus relația cu presa locală, nu ai mai făcut o conferință de presă de ani buni? Oricum, excelenta, e cazul să îți asumi tu sau șeful de campanie eșecul în care îi duceți încet încet pe toți colegii, nu să-l acuzi pe Sabin Sarmas de o campanie necurată, deoarece a fost cea mai curată campanie electorală dusă împotriva unui primar în funcție.

PS: Fostii colegi de partid știu cu ce se putea ataca rău de tot. Dacă nu ai înțeles că e Game Over, bate Toba ta până…

1 COMENTARIU

  1. Un aspect care nu a fost sesizat: lista comună psd-pnl (europarlamentare) a primit cu aproximativ 15% mai puține voturi decât suma voturilor obținute de cele două partide pe listele de la cj, respectiv cl. Deci, cineva de pe acea listă a alungat potențialii alegători. Și nu e greu de dedus cine este: rareș bogdan. Știu mulți care a spus că preferă să își taie mâna decât să-l voteze pe rujat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.