Femeie gasita fara suflare in apele Somesului UPDATE

299

Update:Cadavrul unei femei a fost găsit, joi după-masă, în râul Someș, pe raza cartierului clujean Grigorescu. Un bărbat a sunat la 112 în momentul în care a văzut corpul femeii plutind pe apă. Polițiștii nu au găsit documente de identitate în hainele persoanei decedate, astfel că acum trebuie să-i găsească aparținătorii în baza unor date minime. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru necropsie.


Joi seara, în albia Someșului, în zona unui pod care leagă cartierele Mănăștur și Grigorescu a fost găsită o femeie decedată. În urma unei examinări primare, s-a stabilit vârsta aproximativă a femeii și faptul că pe corpul acesteia nu au fost urme de violență. Vineri, la prânz, polițiștii clujeni au transmis că femeia a fost identificată.

Femeia găsită moartă în Someș este din Cluj-Napoca și avea 62 de ani. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a murit.

“Femeia găsită decedată ieri, în râul Someș, a fost identificată de către polițiști, stabilindu-se că avea 62 de ani și locuia în Cluj-Napoca. În urma cercetării la fața locului și a primelor examinări, pe trupul femeii nu au fost observate urme de violență. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul și a cauzei decesului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ