Fenechiu eliberat din pușcărie își cere transformatoarele înapoi! Tupeu de politician!

214

Relu Fenechiu a fost eliberat din pușcărie după ce a executat 2/3 din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul „Transformatorul”.

Chiar dacă nu a achitat prejudiciul pe care l-a creat, Fenechiu a declarat reporterilor că el așteaptă ca statul să îi înapoieze transformatoarele pe care le-a vândut statului.

„Reporter: Statul are de recuperat un prejudiciu, 5,5 milioane de lei…

Fenechiu: Vedeţi telefonul ăsta? Să presupunem că eu vi-l vând, cum am vândut transformatoarele. Şi dvs. spuneţi că e prost şi scump şi vechi. Logic, îmi cereţi banii înapoi, da? Dar dacă îmi cereţi banii, trebuie să îmi daţi telefonul înapoi sau nu? Dar vreau să aud răspuns, tare, să se audă pe cameră!

Reporter: Deci aşteptaţi transformatoarele înapoi?

Fenechiu: Da. Dar transformatoarele nu mai pot fi date înapoi pentru că SISEE (n.r. – Sucursala de Întreţinere și Servicii Energetice Electrice Moldova) le-a vândut. Totul a fost un mare bluf şi există o decizie a unei instan- ţe în acest sens. Marea problemă este că în Justiţia din România nu mai există o cale de atac. Dar o vom găsi. Da? Deci: atunci când dvs. îmi daţi telefonul înapoi vă dau banii pe el. La fel şi cu transformatoarele! La revedere!”.

LĂSAȚI UN MESAJ