Filmari de la operatiunea DGA Cluj la UTCN:`O lasat bani…dapai eu stiu in ce scop `

2543

Citeste si :

Ioan Ardelean retinut si 11 studenti devin suspecti in dosar


Cei de la DGA au transmis in aceasta dimineata un comunicatt oficial prin care descriu in amanunt decinderile de sambata, 2 septembrie, de la UTCN si domiciliul profesorului Ioan Ardelean.


“Un profesor universitar din Cluj a fost reținut aseară de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, după o acțiune desfășurată împreună cu ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Cluj într-un dosar penal privind suspiciuni de săvârșire a unor fapte de corupție.

Astfel, ieri, 2 septembrie a.c., ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. – -S.J.A. Cluj, cu sprijinul Centrului Operațional 3 Cluj-Napoca și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, l-au prins în flagrant pe A.I., profesor universitar doctor în cadrul unei instituții de învățământ din Cluj, în timp ce primea sumele de 450 euro și 450 lei de la mai mulți studenți în scopul facilitării promovării examenului restant la materia ”Mecanisme I și II”.

În vederea probării faptelor, tot ieri, ofițerii S.J.A. Cluj, au pus în aplicare două mandate de efectuare a unor percheziții, atât în biroul profesorului, cât și la domiciliul acestuia.

În urma activităților desfășurate și a audierilor efectuate de procurorul de caz, s-a dispus reținerea lui A.I., cu ordonanță pentru 24 de ore, pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În cauză sunt efectiate cercetări și față de alte persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită”, precizează Direcția Generală Anticorupție într-un comunicat de presă.

5 COMENTARII

  1. Ce facaturi de kakat! Cum dracu de nu-i prind procurorii din Cluj pe aia care fura milioanele de euro din banii publici ?!
    Profesorul a fost facut colegial de careva din UTCN pentru ca deranja; era prea destept si cum e dictatura incompetentilor…….no!…ce sa mai faca saracu?????

  2. Săracul de el, nu-i nici o făcătură ,Dane , e doar ce se vede, de aici se impute totul , de fapt mai devreme , din scoala generală , unde copiii sunt învătați de mici sa fure , sa-si plătească profesorii ca sa primească note bune , sa-si motiveze absentele , sa fie pe placul profesorului , sunt curios daca vreo studenta este trecută pe plic sau ele rezolva altfel .

    Sa-i fie rusine , la pensia si salariul care il are ( 16000 lei ) , escrocului nu i-a ajuns . Păcat ca l-a prins doar pe el , auzi la universitatea tehnica , vai ,vai oare ce-i la medicina si la drept ?

LĂSAȚI UN MESAJ