Finul protejatului lui Toma Rus, dat în urmărire națională și internațională / Exclusiv

1387

Gazeta de Cluj prezenta în exclusivitate informații despre Şărban Ioan Cătălin finul lui Sorin Mureșan zis Ludușu (locotenentul lui Toma Rus) care s-ar fi sustras de la executarea pedepsei dată prin sentința de la ARAD, aici. 

Potrivit informațiilor de actualitate, Șărban Ioan Cătălin a devenit un infractor fugar urmărit de poliția din toată țara.

Cei de la IPJ Arad confirmă că, în baza de date a Poliției Române, la ora actuală, Șărban Ioan Cătălin este căutat de organele statului.

„Urmare a cererii dvs., vă comunicăm că persoana cu privire la care ați solicitat informații (n.red. Șărban Ioan Cătălin )figurează în bazele de date ca fiind urmărit la nivel național și internațional, fiind implementat de I.P.J Mureș.

Până la data de 11 ianuarie a.c., nu a existat nicio punere în aplicare de către structurile I.P.J Arad, a unui mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele celui în cauză.

De asemenea, vă comunicăm că mandatul este de executare a pedepsei de 8 ani cu închisoarea” precizează cei de la Ispectoratul de Poliție Județean Arad.

Citeste si:

Ludușu, locotenentul lui Toma Rus a scăpat de ”executare”. Finul lui a fugit de pușcărie imediat după sentință

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ