Floreşti: excitaţi, au năvălit în apartamentul a două fete cu cheile gazdei. După refuz, au rupt-o în bătaie pe una dintre ele!

345

Asalt al unor tineri băuţi şi dornici de sex, în miez de noapte, asupra a două fete de 23 şi 25 de ani, care locuiau cu chirie într-un apartament din comuna Floreşti. Vecini cu ele, bărbaţii deţineau de la gazda lor o pereche de chei cu care intrau în locuinţă când li se năzărea. Astfel, în noaptea de luni spre marţi aceştia – după o zi întreagă în care le-au tot deranjat pe tinere cu propuneri – au năvălit peste ele şi i-au administrat uneia dintre ele o bătaie cruntă! Au fugit, speriaţi, doar după ce aceasta leşinase din cauza durității loviturilor încasate.


Laura, tânăra bătută luni noapte de către cei doi vecini  din Floreşti s-a prezentat a doua zi, de dimineaţă, la I.M.L. Cluj. Sunt vizibile mai multe urme de lovituri pe trup şi extrem de clară o rană pe frunte, în apropierea ochiului stâng.  Tânăra este tunsă băieţeşte iar la trup subţirică, având o greutate de cel mult 40 de kilograme. Se mişcă cu greutate – evident aflată sub influenţa loviturilor din ajun. Însă, în ciuda situaţiei sale dificile fata se hotărăşte să ne povestească, hotărâtă, întreaga tărăşenie. „Cei doi sunt nişte vecini de la un etaj inferior, care deţin de la gazdă o pereche de chei ale apartamentului nostru sub pretextul că ei – neavând maşină de spălat – folosesc obiectul casnic al celui care ne-a închiriat apartamentul. Cam de-o săptămână ne tot trezeam cu ei pe cap, sub diferite pretexte, şi-i vedeam cu stupefacţie cum intră peste noi ca la ei acasă. Ieri, până la atac, mai fuseseră de vreo patru ori în apartamentul nostru, într-o stare de beţie care se accentua de la o vizită la alta. Tot încercau – vă spun sincer – să ne cheme la ei să bem şi să ne distrăm împreună, lucru pe care noi nu l-am acceptat în ruptul capului fiind şi obosite după o zi grea de muncă”.  Apoi, când le era tinerelor lumea mai dragă, cei doi au năvălit peste ele în cameră, potopindu-le cu o ploaie de pumni. „Eu l-am lovit pe unul dintre ei, ca să mă apăr iar între timp colega mea a apucat să fugă pe scări, ca să ceară ajutor, însă a fost repede „recuperată” de unul dintre vecini şi adusă în apartament. Nu le ştiu numele de familie al celor doi, dar sigur unul se numeşte Ionuţ iar celălalt Bogdan zis Piticul. Apoi în timp ce unul o ţinea pe colega mea, celălalt mă lovea cu forţă. Am căzut, pierzându-mi cunoştinţa şi, se pare, aceasta a fost şansa mea fiindcă tipii s-au speriat şi au dispărut rapid. Când mi-am mai revenit am chemat poliţia, care a apărut la faţa locului cu un echipaj S.M.U.R.D. Eu am fost transportată la U.P.U.Cluj, iar poliţiştii – din câte ştiu – au coborât la ei şi au stat de vorbă cu atacatorii fără să le facă ceva”. Arată mai departe că la spital i s-au făcut nu mai puţin de şase radiografii, urmând ca după  ce va ieşi de la I.M.L. să se prezinte şi la computer tomograf. „Acum ştiu că indivizii îl ameninţă pe dl. Sorin, gazda noastră, să fie de partea lor şi să zică cine ştie ce la poliţie” – precizează tânăra, trădându-şi parcă pentru prima oară teama care o mistuie. Apoi este poftită în cabinetul de consultaţii al I.M.L. de unde se întoarce cu un certificat în care medicii i-au recomandat între opt şi nouă zile de îngrijiri.

“Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, a fost sesizată, prin plângere prealabilă, de o tânără în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, despre faptul că, la data de 31 iulie a.c., în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în locuinţa sa, din localitatea Floreşti, a fost agresată de un vecin. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat pentru Gazeta de Cluj, ag. şef. adj. Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ