Florin Călinescu: Golanu’ ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor

261

Florin Călinescu îl atacă pe Cristian Pomohaci, care a fost exclus vineri din preoție. „Golanu’ ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor”, spune actorul.

În mâinile unor impostori, religia e cea mai profesionistă unealtă de spălat creiere. Nici măcar atunci când Iisus, Fiul Lui, a fost bătut în cuie pe cruce, EL nu S-a ivit. Duminică, la Jina, s-au arătat mai mulți impostori. Cel mai important, Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea primarul de acolo. Ai treilea, Orban și Turcan, căpetenii liberale. Ai patrulea, niște figuranți, „spălați” cu „grija materială”, ani de-a rândul, pe „creier” de alungatul din biserica lui Cristos, Pomohaci. Într-o ocazie, am văzut cu ochii mei. Conducea un BMW seria 6, nu un asin, înmatriculat cutare număr, DUH. Băi, treziți-vă! Sfântul Duh nu înmatriculează automobile! Dar, să nu vă mirați! Vom avea rapid dizidența Pomohaci! Ce mizerie! Golanu’ ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor și cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l-au invitat ca pe un mare artist, rapsod poPULAr…”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Cristian Pomohaci, exclus vineri din preoție, a fost cel mai aplaudat cântăreț de muzică populară la cel mai vechi festival din România, din comuna sibiană Jina, unde au fost prezenți ciobani din județele Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș.

Pomohaci a făcut și dedicații pentru preotul din comuna Jina, care însă nu a fost de față. El a fost primit cu aplauze și a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii. Printre cei care au urcat pe scenă și i-au dat flori s-a aflat și un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană.

Citește și: Pomohaci a sărutat pe gură un băiețel

 

LĂSAȚI UN MESAJ