Maria Forna înlăturată în favoarea lui Sorin Moldovan

1520

Anul 2016 pentru PNL Cluj a însemnat o sumedenie de schimbări, înţelegeri şi certuri. Cu toate că vrăbiuţele noastre v-au povestit cum a ajuns bihoreanul Sorin Moldovan să fie deputat de Cluj, prin acel ajutor pe care tatăl său i l-a dat lui Boc în problema depozitări deşeurilor, nu se ştia exact a cui poziţie a ocupat-o juniorul.

În vara anului trecut, după alegerile electorale Maria Forna a fost băgată într-o şedinţă, mai cu buna mai cu insistenţe, pentru a i se comunica faptul că nu va mai candida la alegerile parlamentare de pe un loc considerat eligibil.

Pentru început, Mariei i s-a propus funcţia de vicepreşedinte executiv al TNL România. Însă pentru că fata nu a vrut sa se lase păcălită, a cerut ca partea de înţelegere a partidului să fie onorată înainte de alegerile parlamentare. Zis şi făcut, după jumătatea anului 2016, Forna a ieşit ”democratic” pe funcţia de lider al TNL pe România.

La rândul ei, aceasta nu şi-a mai exprimat dorinţa de a candida la Camera Deputaţilor şi uite aşa s-a făcut pace şi loc pentru Sorin Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ