Fostul colonel SRI Daniel Dragomir dă trei nume de jurnalişti care îl vizitau pe generalul Coldea

460

Dan Turturică, Dan Tăpalagă și Sorina Matei au fost 3 din jurnaliștii pe care i-am văzut în 2012 întrând sau ieșind din biroul fostului prim adjunct al șefului SRI, Florian Coldea, a declarat duminică seară la Antena 3 fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul lui Florian Coldea.

„Persoanele din media erau uneltele lui Coldea. În perioada 2012, a fost un an de fierbere. Am văzut intrând mai mulți oameni din media în biroul domnului Coldea. Nu știu natura subiectelor discutate, dar a fost o perioadă agitată. Foarte agitată. Unul este Dan Turturică, știu și filiera pe care a ajuns la Coldea. Dan Tapalagă și jurnalista Sorina Matei. La ea fac o mențiune. S-a discutat despre ea, dădea dovadă de nesupunere, independență față de comenzile pe care le avea. Cred că de asta spune și lucrurilor pe nume acum. Astăzi voi da doar aceste trei nume. În ultimele zile am văzut unii jurnaliști – influenceri – care ziceau de unde știau de dosare și mandate. eu întreb ei de unde știau? Eu am fost acolo, am trăit-o pe pielea mea și am studiat-o. punerea unei persoane pe culoarul justiției era concomitentă cu punerea pe culoarul media. În timp ce erau audiați, pe surse, media începea să spună că sunt dușmanii poporului. Nu spun că acești oameni sunt ofițeri acoperiți, ci că i-am văzut acolo. Lucrau pentru binele poporului? Nu cred”a afirmat Dragomir.

În serviciu se vorbea de atunci că Sorina Matei dădea dovadă de independență, de nesupunere. E explicația pentru care azi spune anumite lucruri corecte în unele domenii, a mai spus Dragomir.

Fostul colonel SRI a spus că există anumite culoare media folosite și de DNA.

Nu spun că sunt ofițeri acoperiți. I-am văzut intrând sau ieșind din biroul lui Florian Coldea. Acești oameni primeau rechizitorii,nu lucrau pentru apărarea securității naționale, a susținut Daniel Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ