Fostul PDL Cluj a tradat actualul PNL / Miza: Traian Basescu si PMP

3398
foto>Arhiva

La urechile vrabiutelor Gazetei de Cluj au ajuns numeroase zvonuri ce deja vechii penelisti le-au aflat: democrat-liberalii clujeni au tradat partidul chiar in ziua votului.

Potrivit surselor, cativa fosti membrii ai PDL au batut palma cu oamenii lui Basescu de la Bucuresti. In sectiile de votare din judetul Cluj, cei ce au fost pusi de vechii democrat liberali au avut ca misiune, duminica, 11 decembrie, sa indrume minim cinci persoane sa voteze cu PMP.

stefania-berciu

Aparent s-a folosit aceeasi practica din 2009 prin care Traian Basescu si-a pozitionat fiica mai mica, pe Elena Basescu, in Parlamentul European.

Unul dintre expemlele clare ale acestei practici il reprezinta un lider liberal de la DEJ, Adrian Hetea. Acesta a mobilizat persoanele apropiate lui sa il ajute sa redirectioneze mai multe voturi spre Partidul Miscarea Populara, condus de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

S-am incalecat pe-o sa… si v-am spus poveste lui Hetea…S-ar parea ca adevarul este undeva la mijloc, iar ca dejeanul Adrian Hetea sunt multi fosti membrii din fostul PDL.

 

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare…

LĂSAȚI UN MESAJ