Fostul sef al SPP rupe tacerea:” Informația mi-a venit a doua sau a treia zi…”

648

Generalul Dumitru Iliescu, fost director al SPP între 1990 și 1996, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvăluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidențiale din 2009.

”Au ajuns la mine anumite informații privind întâlnirea respectivă. Eu am înțeles că au fost mai multe persoane acolo, militari și civili. Informația mi-a venit a doua sau a treia zi. Se discuta și că Băsescu ar putea pierde alegerile. Au sosit și elemente despre alegerile din diaspora, dar nu am probe” a spus Dumitru Iliescu pentru Mihai Gâdea.

Dumitru Iliescu crede că o comisie parlamentară poate afla adevărul și crede că cei implicați nu au vorbit până acum, pentru a-și pregăti o ripostă comună.

”La comisie există posibilitatea să se afle adevărul, dacă lucrurile sunt așa cum au venit la momentul respectiv (…) Probabil își pregătesc un plan, altfel nu îmi explic” a continuat generalul.

Dumitru Iliescu a vorbit și despre posibila ”execuție” a senatorului Cătălin Voicu, care voia să demonstreze fraudarea alegerilor.

”Am aflat de asta. L-am chemat la mine și i-am recomandat să nu se mai ocupe de asta. Domnul Voicu mi-a spus că e legal ce face și că vrea să restabilească adevărul” a mai spus generalul Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ