Fugarul Ioan Neculaie, prins la graniță

475
Omul de afaceri Ioan Neculaie, actionar majoritar la Roman Brasov, sustine o conferinta de presa pentru a raspunde acuzatiilor lansate joi de Ioan Olaru, presedinte al asociatiei Pro Brasov, vineri, 4 aprilie 2008. Neculaie este acuzat ca l-ar fi agresat si alungat pe juristul Daniel Onute, care venise la adunarea actionarilor asociatiei Pro Roman in calitate de imputernicit al lui Ioan Olaru. ZOLTAN RACZ / MEDIAFAX FOTO

Omul de afaceri Ioan Neculaie, căutat după ce Curtea de Apel l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a fost depistat, în noaptea de joi spre vineri, la punctul de trecere a frontierei din Giurgiu, în timp ce încerca să treacă graniţa.

Fostul patron al FC Brașov era căutat de joi după-amiază pentru a fi dus în arestul poliției Brașov, dar a fost de negăsit.

Polițiștii de la investigații criminale din Giurgiu l-au depistat, în noaptea de joi spre vineri, încercând să treacă granița.

Fostul finanţator al lui FC Braşov a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor şi munuţiilor.

Ioan Neculaie va fi închis pentru că, în timp ce se afla la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile mașinii sale, nervos pe şoferul său.

Pe lângă sentința de doi ani, Ioan Neculaie este obligat să achite și suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecată.

Ioan Neculaie deține fabrica de autocamionae Roman S.A. În urmă cu doi ani a renunțat la echipa de fotbal FC Brașov, pe care o finanța din 1999. În 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la suma de 80-82 milioane de euro, scrie cotidianul.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ