Gazeta de Cluj a avut dreptate. Elena Udrea a fugit în Costa Rica

1903

Gazeta de Cluj a avut dreptate când în urmă cu trei săptămâni anunțam că Elena Udrea va merge la prietena ei, Alina Bica, în Costa Rica, așa cum se lăuda chiar Adrian Gurzău.

Citește despre asta AICI 

Jurnalistul Sabin Orcan susţine acum că, potrivit informaţiilor sale, Elena Udrea nu s-ar mai afla în România. Orcan a scris pe Facebook recent că surse i-au declarat că fostul ministru al Turismului ar fi plecat în Costa Rica. De altfel, ştim că în Costa Rica se află de ceva vreme şi buna prietenă a Elenei Udrea, fosta şefă DIICOT, Alina Bica.

Totuși, potrivit unor surse din apropierea fostului ministru Elena Udrea, avocaţii săi au depus o adeverinţă într-un proces în care arată că aceasta se află la o clinică din Atena unde urmează nişte proceduri specifice femeilor aflate în primele luni de sarcină, scrie Evenimentul Zilei.

Amintim faptul că în octombrie 2017, Înalta Curte a respins contestația DNA la decizia de ridicare a controlului judiciar. Altfel spus, din acel moment, Elena Udrea este liberă şi are dreptul de a părăsi țara în orice moment.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ