George Maior spune că vizita la Oprea n-a avut nimic de-a face cu SRI

147

Azi dimineață, fostul director al SRI, George Maior, a declarat că vizita sa acasă la Gabriel Oprea, în seara turului secund al alegerilor prezidenţiale din 2009, nu a reprezentat o problemă de moralitate, întrucât el nu a implicat Serviciul într-o activitate politică.

Întrebat dacă apreciază că e o problemă de moralitate faptul că a fost acasă la un om politic, Maior a răspuns: „Nu e deloc o problemă de moralitate”.

„O problemă de moralitate se pune atunci când, într-o anumită calitate, într-un fel implici Serviciul într-o activitate politică, ceea ce nu s-a întâmplat pe parcursul a opt ani, şase luni şi câteva zile de mandat (…). Serviciul poate să spună că pe parcursul a opt ani şi şase luni de mandat s-a reformat exemplar, s-a modernizat, a devenit unul dintre cele mai importante Servicii din lume. Sunt foarte mulţumit, sunt foarte împăcat şi nu îmi fac nicio problemă”, a adăugat Maior.

El a arătat că a răspuns „corect” la toate întrebările adresate de către Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor din 2009 şi a reiterat faptul că vizita sa la Oprea a avut caracter „privat”.

1 COMENTARIU

  1. Cred de nu mai pot. Serviciul a fost și rămâne o unealtă prin care cei mai murdari politicieni și-au hăituit și chiar agresat oponenții, totul în dauna României, firește. Problema e că capii (cacofonie intenționată), sunt numiți pe criterii politice, sau chiar etnice se vede, nu e nevoie să elaborez.

LĂSAȚI UN MESAJ