Gheorghe Flutur noul președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL

88

Seful liberalilor suceveni, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur are mari șanse să preia astăzi conducerea acestui organism național al liberalilor, care cuprinde peste 1.000 de primari și 15.000 de aleși locali PNL . Flutur a declarat că printre proiectele cele mai importante pe care le va susține vor fi implicarea aleșilor PNL în sărbătorirea Centenarului Unirii și nevoia ca liberalii să devină exemple de bună practică în administrația locală. Dacă va fi ales, liberalul sucevean revine automat în conducerea centrală a PNL, ca membru în Biroul Politic Național.

pnl-flutur-4-1024x768

Sâmbătă la Cluj-Napoca, s-a desfășu­rat Congresul Ligii Aleșilor Locali PNL din România, în cadrul căruia aleșii li­berali din toată țara și-au noua condu­cere. Președintele Organizației Ju­­­dețene Su­ceava a PNL, Gheorghe Flutur, a fost desemnat la începutul lunii noiembrie de Liga Aleșilor Locali din județul Suceava să candideze la președinția acestui organism. Seful liberalilor suceveni, care deține și funcția de președinte al Consi­liului Județean Suceava, a declarat înaintea alegerilor de la Cluj că este optimist și că speră să facă o echipă bună cu ceilalți aleși locali liberali.

Gheorghe Flutur s-a exprimat pentru un proiect important al Ligii Aleșilor Locali PNL, apreciind că este nevoie de implicarea primarilor și aleșilor locali liberali în sărbătorirea Centenarului Unirii.

„Cred că liberalii trebuie să sărbă­torească și să se implice în Centenar. Avem o datorie față de înaintașii noștri liberali, care au contribuit mult la mo­dernizarea României”, a declarat Gheorghe Flutur, care a transmis și faptul că aleșii locali liberali trebuie să vină în primul rând cu exemple de bune practici în administrația locală.

“Sper să fac o echipă bună cu co­legii mei și să reprezint interesele celor peste o mie de primari liberali și 15.000 de aleși locali din România”, a mai declarat președintele liberalilor suceveni.

O alegere a lui Gheorghe Flutur în fruntea acestui or­­ganism înseamnă și o revenire a politicianului sucevean în conducerea centrală a PNL; conform Statutului partidului, președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL este membru de drept al Bi­ro­ului Politic Național al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ