Gherla. Femeie atacată în miez de noapte, în scop de răzbunare! Atacatorul avusese un conflict anterior şi cu fiul său!

674
Dorina Nemeş, femeia actacată de bărbat pe când se întorcea, noaptea, de la muncă

Aflată pe coridoarele I.M.L.Cluj, Dorina Nemeş, din Gherla, o femeie în vârstă de 53 de ani mărturiseşte că vinerea trecută, pe la ora 22.45, tocmai coborâse din microbuzul care o aducea acasă, de la navetă, când s-a trezit atacată din spate de un bărbat! Acesta se pare că dorea să se răzbune – sau să o determine să-i suplimenteze suma de bani cu care a fost despăgubit după ce fiul ei îl bătuse, într-o dispută anterioară, pentru o fată! Acum victima nici nu se gândeşte să-l ierte pe agresor, s-a adresat poliţiei şi a făcut plângere pe numele acestuia…

 

Dorina Nemeş munceşte lângă Cluj, la o multinaţională şi face naveta în fiecare zi, de la Gherla până la multinaţionala unde este angajată. Povesteşte, manifestând multă deschidere, că de la o vreme este permanent tracasată şi presată pentru bani de un concitadin, Răzvan, care a fost bătut de băiatul său pentru o fată şi căruia i-a plătit deja o despăgubire, conform legii, pentru cele două zile de spitalizare pe care acesta le-a avut. “Însă, pentru că vine iarna şi nu munceşte deloc acesta s-a gândit să mai stoarcă bani de la mine, aşa că mă sună zilnic cerându-mi să-i dau şi alte sume. Tot susţine că-i trebuie 50 de milioane. Dar, din păcate eu nu mai dispun de aceşti bani – că ne-a costat avocatul, cu procesul, şaizeci de milioane de lei vechi – şi i-am spus individului să se liniştească odată, altminteri va ieşi scandal”! Însă, arată Dorina Nemeş, vinerea trecută, pe la ora 22.45, când s-a întors spre casă de la navetă s-a trezit atacată de la spate de un ins. “Nu ştiu cu ce scop a făcut-o: să mă jefuiască, să mă sperie? Cert este însă faptul că m-am trezit la pământ, însă în cădere am reuşit să întorc capul şi să văd cine m-a lovit. Aşa că l-am recunoscut, el era! Mă lovise în coaste – atât de tare încât timp de o oră nu m-am putut ridica măcar de jos şi am rămas acolo, inertă, fără vreun ajutor. Apoi, după ce mi-am mai revenit cât de cât, m-am îndreptat către casă. Ajunsă la domiciliu, pe la ora patru dimineaţa n-am mai rezistat din cauza durerilor şi m-am dus la spital, aflat la câteva zeci de metri de casă”. La Urgenţă, medicii au reţinut-o o jumătate de zi, pentru îngrijiri şi explorări, după care femeia – dornică de revanşă şi nerăbdătoare să acţioneze – n-a mai acceptat să rămână în unitatea medicală şi s-a prezentat degrabă la poliţie, unde a făcut o declaraţie în prealabilă, urmând ca plângerea penală propriu-zisă să o întocmească după ce se va încheia episodul de la I.M.L.Cluj.  Arată apoi, cu o ură nestăpânită, întipărită pe figură, că nu se va lăsa până nu-l vede pe tânărul de 27 de ani în puşcărie, deoarece respectivul este un pierde-vară şi face multe nelegiuiri prin oraş, împreună cu o gaşcă de şapte-opt prieteni de-ai săi. Adaugă aceasta, în şoaptă, ca şi cum mi-ar fi făcut o mare dezvăluire: “Plus că taică-său, fiind paznic la Căminul de fete din oraş, îl vizitează des şi lipindu-se de fetele de acolo reuşeşte să aibă relaţii sexuale cu tot felul de necăjite şi să le distrugă copilăria… Credeţi-mă, merită să intre la pârnaie, că-l bate tot timpul şi pe bietul părinte al lui, pe lângă faptul că la beţie şi-a vândut apartamentul. Iar din mai multe cauze maică-sa a plecat pe unde a văzut cu doi ochi, în Germania, numai să nu-i mai vadă pe amândoi! Şi-n plus, vă întreb şi eu: ce o să mă fac în continuare, dacă mă agresează în halul ăsta, zilnic? Oare credeţi că voi mai apuca să prind cumva vârsta de pensionare”?

 

“În acest caz a fost deschis dosar penal cu autor cunoscut. Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ