Grupul Disney anunță o nouă trilogie Star Wars

55

Grupul Disney a anunțat că pregătește o nouă trilogie Star Wars, epopeea care reprezintă unul dintre cele mai mari succese din cinema.

„Avem deja alte filme Star Wars prevăzute pentru anii următori, pe lângă lansarea în 2019 a Episodului al IX-lea. Suntem foarte fericiți să anunțăm că tocmai am semnat un acord cu Rian Johnson, regizorul ‘Last Jedi’, pentru a dezvolta o nouă trilogie Star Wars”, a declarat șeful grupului, Bob Iger, citat de Agerpres.

Noua trilogie va fi separată de saga lui Luke Skywalker și va avea noi personaje, a anunțat Lucasfilm într-un comunicat de pe site-ul său.

„Ne-a plăcut tuturor să lucrăm cu Rian la ‘The Last Jedi’. Este o forță creatoare și să-l urmăresc pe el construind ‘The Last Jedi’ de la început până la sfârșit a fost una dintre marile bucurii ale carierei mele. Rian va face lucruri minunate cu această nouă trilogie”, a afirmat Kathleen Kennedy, președintă a Lucasfilm.

Lucasfilm, companie aflată acum în proprietatea Disney, a anunțat în septembrie că îi încredințează Episodul al IX-lea lui J.J. Abrams, unul dintre regizorii cei mai în vogă la Hollywood, după plecarea lui Colin Trevorrow din motive de incompatibilitate artistică.

Sursa foto: starwars.com

LĂSAȚI UN MESAJ