Ilea şi ordinul de interceptare a angajatelor din Consiliul Judeţean

3148

Aparent…DNA Cluj îşi cheamă colindătorii. Recent, un fost ofiţer de la Doi ş-un sfert a fost chemat la audieri pentru a vorbi despre anumite interceptări ilegale efectuate înaintea desfiinţării serviciului.

Astfel că, potrivit surselor Gazetei de Cluj, luna trecută, respectivul ofiţer actualmente pensionat a recunoscut în faţa procurorilor că Ilea i-ar fi cerut să monitorizeze anumite angajate din Consiliul Judeţean Cluj, întocmai pentru a strânge dovezi cu care să controleze politicienii din administraţia judeţeană.

Reamintim că în prezent Comisarul şef Cristian Ilea, fostul şef al Serviciului Secret al Ministerului de Interne – Secţia Cluj, ”rebotezat” în adjunct al şefului IPJ Cluj dar şi aceasta este intermară şi se cam apropie de final.

Vrăbiuţele susţin că Ilea bate des drumul de la biroul personal la cel de la etajul I din Consiliul Judeţean Cluj, unde ”habitează” Marius Mînzat, în speranţa că în schimbul unor informaţii liberalul îl roagă pe Nicoară să îl protejeze pe funcţie.


Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet. Trebuie, asadar, tratat ca atare.

6 COMENTARII

  1. La cata grija a avut sa-și scape pielea și cat de în spate l-a durut de foștii subalterni nici nu mă mir ca oamenii vorbesc . Ca sa-l citam pe Ghita Fugarul nici 2% nu se știe din măgăriile făcute de acest om cu o mic.

    • @-Moni-Pai si de unii subalterni sa lepadat dintr-o anumita zona a judetului intru-cat incurca pe anumite persoane in afacerile dubioase pe care le avea,iar domnul comisar sef ia facut pe plac acelei persoane pentru ca sa poata sa isi duca la bun sfarsit afacerile.

  2. Nu doar pe dl Sandu l-a sacrificat. Pentru el toți subordonații au fost niște unelte de care s-a folosit cât a avut nevoie și apoi le-a aruncat Credeți ca s-a schimbat ceva ca e la IPJ ? O sa trădeze tot ce mișcă dacă lui îi e bine .

    • Pacat ca dl. Sandu a fost un bun meserias numaica ca aceasta acvila la scos din joc pentru ca le incurca socotelile unor prieteni de-ai tovarasului Ilea si stia prea multe despre protejatii lui care nu se mai saturau de facut bani la negru.

  3. Nu știu cum e cu interceptările ilegale , dacă chiar a făcut lucrul ăsta și dacă se putea dar ce va spun ca a făcut e supravegherea fără autorizație a persoanelor care trebuiau rezolvate . Ia întrebati domnilor procurori pe colegii lui de la filaj câte teme de casa le-a dat fără autorizație . Sau pe cei de la tehnic unde și cum au folosit microfoanele unidirecționale……Sau câte liste detaliate a convorbirilor a obținut fără un dosar înregistrat . Și multe , multe altele ….Întrebați și căutați ca găsiți ce nici nu visați

LĂSAȚI UN MESAJ