Ilea și Pintican uită să-și plătească muncitorii ce le-au construit cabanele de la Cluj

3987

Adjunctul IPJ Cluj, distinsul Ilea și al său prieten Pintican de la DGA se dau zgârciți din cale-afară. Cei doi au strâns bani la ciorap să își construiască două cabane într-o zonă montană din județul Cluj. Pe lângă faptul că și le-au făcut una lângă cealaltă, li s-a dus vorba că cei doi au cheltuit atât de mult pe fițe de decor interior încât s-au atins de bugetul alocat muncitorilor.

Astfel că, din nefericire constructorii au rămas cu buza umflată, pentru că nici Ilea și nici Pintican nu le-au plătit prestările de serviciu.

Rușinică…azi cu mașină furată…mâine cu cabană ridicată…pe truda unor muncitori ce au lucrat de cu zori pentru a le satisface poftele celor doi polițiști vestiți.

Vrăbiuțele noastre susțin că muncitorii se tem să depună plângeri împotriva acestora dat fiind prestanța cu rezonanță ce vine odată cu funcțiile deținute de ei. Oare și acum vă ia IPJ Cluj apărarea ca în cazul celebru cu autoturismul furat?

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare…

2 COMENTARII

  1. De ce nu untrebați pe domnii de la Politia Cluj care este motivul pentru care nu publica declarația de avere a domnului adjunct ?! Este secreta ? Are ceva de ascuns ? N-O fi declarata cabana ? Ceea ce e mai trist este ca aceasta declarație a fost stearsa de pe site după articolul cu mașina furata !!! Rușine ! Democrație da nu pentru căței asa-I ?

LĂSAȚI UN MESAJ