Imagini filmate cu camera ascunsă! Anchetă la spital după ce mai mulți copii au fost lăsați înfometați și uzi

405

Scandal la Spitalul de Pediatrie din Sibiu după ce pe Facebook au apărut imagini cu copii internaţi aceștia fiind îngrijiţi necorespunzător, potrivit  Mediafax.

Mămicile au reclamat că micuţii lor sunt înfometați ,jigniţi şi schimbaţi de haine doar atunci când vin medicii în vizită.
Copiii internaţi la Pediatrie, în Sibiu, fără mamă, sunt lăsaţi singuri, nemâncaţi, iar scutecele şi hainuţele sunt schimbate doar atunci când vin medicii în vizită.
”Este inadmisibil. Bebeluşii, în primul rând cei părăsiţi de mame în spital sau cei lăsaţi singuri, sunt chinuiţi mult prea mult, jigniţi în cel mai jalnic mod. (…) Sunt lăsaţi să rabde de foame şi stau neschimbaţi de pampers până la schimbarea turei. Infermierele schimbă pampersul bebeluşilor dimineaţa, înainte de vizita doctorilor. Sunt schimbaţi de haine tot atunci, în rest nu contează că stau uzi sau murdari”, se arată în postarea pe Facebook a unei mămici.

În urma imaginilor, conducerea Spitalului de Pediatrie a început o anchetă, pentru a vedea dacă ceea ce se reclamă este real.
”Ca urmare a informaţiilor apărute pe una din reţelele de socializare în legătură cu anumite aspecte negative în activitatea de îngrijire a copiilor în Spitalul Clinic de Pediatrie, pentru verificarea veridicităţii şi corectitudinii celor sesizate s-a constituit o comisie de anchetă care va investiga toate aspectele şi opiniile exprimate. Activitatea comisiei se va concretiza într-un raport înaintat conducerii spitalului care va lua măsurile ce se impun”, a declarat, marți, corespondentului Mediafax dr. Ciprian Radu Șofariu, directorul medical al Spitalului de Pediatrie din Sibiu.
După câteva ore de când imaginile au apărut în mediul virtual, acestea au fost şterse de persoana care a postat reclamaţia.
”Mi s-a spus că nu mai există postarea iniţială, însă noi am demarat ancheta care, independent de existenţa postării, va trebui să ducă la un rezultat şi să se ia măsuri acolo unde au existat posibile nereguli”, a spus Şofariu.

Sursa video: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ