Incendiu de amploare la rampa de gunoi de la Pata Rât

423

Pompierii clujeni au intervenit miercuri seară, pentru a stinge un incendiu de amploare care a izbucnit la rampa temporară de gunoi a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât unde au fost trimise cinci autospeciale şi autocisterne ale unei regii locale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că flăcările sunt favorizate de vântul puternic.

”Un incendiu de amploare a izbucnit în jurul orei 21 la rampa de gunoi de la Pata Rât. ISU Cluj intervine cu 5 autospeciale şi peste 20 de pompieri. Flăcările sunt favorizate de vântul puternic şi se manifestă pe o suprafaţă de circa 1.000 metri pătraţi. Intervenţia pompierilor este sprijinită şi de autospeciale ale Regie Autonome a Domeniului Public (RADP)”, a spus Biriş, potrivit Mediafax.

Incendiul are loc pe rampa temporară de gunoaie care deserveşte municipiul Cluj-Napoca şi care este administrată de RADP, regie subordonată Primăriei Cluj-Napoca.

La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Cluj, Aurel Cherecheş.

Pompierii ISU Cluj au mai intervenit la stingerea unui incendiu la rampa temporară de la Pata Rât în mai 2016, când primarul Emil Boc a declarat că focul a fost pus intenţionat de persoane necunoscute. Rampa temporară de la Pata Rât a fost dată în folosinţă în octombrie 2015, după ce fosta rampă, neconformă, situată în vecinătate, a intrat în procedură de închidere.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ